Veću glupost nisam čuo duže vremena.
Lista najprodavanijih igara na Steamu u 2023. otkriva nekoliko iznenađenja
bethesdafanboy123 ni ja
bethesdafanboy123 samo prodi kroz svoje postove, nema konkurencije
bethesdafanboy123 Veću glupost nisam čuo duže vremena.
Zivi si dokaz zasto korisnicke recenzije nemaju kredibilitet.
Slažem se da se za osobu poput tebe čini tako, moji postovi zahtjevaju ipak malo veću mentalnu razinu.
Dolazi od osobe koja piše za portal na kojemu je većina recenzija dobila ocjenu veću od 70 - nećemo o kredibilitetu. Objasni što tebe razlikuje od običnog korisnika? Diploma u novinarstvu ili si možda najbolji gamer u svijetu pa je tvoje mišljenje važnije?
- Uređivano
bethesdafanboy123 ma pametnica moja mala. Ajd Jelas ne pizdi za staru godinu i razveseli se malo
bethesdafanboy123 Dolazi od osobe koja piše za portal na kojemu je većina recenzija dobila ocjenu veću od 70 - nećemo o kredibilitetu. Objasni što tebe razlikuje od običnog korisnika? Diploma u novinarstvu ili si možda najbolji gamer u svijetu pa je tvoje mišljenje važnije?
Ako ti ne pase, otidi.
Od obicnog korisnika se ne razlikujem. Od tebe u puno toga. Jedna od tih stvari je da znam kontrolirati svoje emocije jer nemam vise 14 godina. Maturiraj pa dodi opet, rado popricam.
bethesdafanboy123 zahtjevaju ipak malo veću mentalnu razinu
@chono znaš šta ti je činiti, moraš postati Psychonaut
Moj post je bolji od tvojegTM.
Ca se cudis, Forbes je MSov
Fenix msm to je očekivano, ljudi su se upecali misleći da će starfield biti ono što je obećano i masovno su kupili gamepass zbog starfielda - ja sam jedan od tih. Starfield je komercijalni promašaj, Q2 će pokazati koliko je zapravo MS zaradio nakon što ljudi masovno otkažu gamepass