somethingwrong weky Lik je nevjerojatno bahat i samodopadan. Al ok, obit će mu se to o glavu. Nevjerojatno pogrešno tumačenje, svašta
Raziel Lik je car i svaka mu čast na odluci. Na današnjem vremenu, rijetko tko bi odbio ovakvo nešto. Pokazao je da nije sve u novcu, a to je ono što nam i treba u današnjem gejmingu.
Tzereen Meni je nevjerojatno koliko se on fizički izmijenio. Glava danas i glava prije 20-30 godina kad je bio u Stargate seriji ne pripadaju istoj osobi.
Zero Mene je osvojio s javnim trolanjem po COD-u. To što ima dobar maskulin glas za Kratosa je samo bonus.: p
fensisuperstar @weky klasično ne čita tekst vec samo naslove. :-/ bahat jer je ispoštovao originalnog glumca?
Fico fensisuperstar Nije do citanja, do toga je da Wekyju treba paznja pa kao i svaki tinejdzer to radi sa svojim Lovac-u-zitu stavom.
chono somethingwrong od kud ja znam kakav je on, komentiram kakav dojam ostavlja na mene dok je na pozornici
weky Pročitao sam tekst i dalje mislim da je izjava prepotentna. A ono za CoD je definitivno izjava kojom ubijaš karijeru. Mislim, posrao se po Microsoftu koji drži pola industrije i studija. Tip baš ne želi iduću gažu.