Solid_Snake Wiedźmin 2Testirao uvod samo, napokon uključio ubersampling. Sjajno izgleda i sjajna oštrina, ali pre-prevelik udarac na performanse, no kako i neće kad je to faktički današnji DSR.No svejedno, lijepo izgleda.
Fico Ja sam stao u Flotsamu i ostavio malo prelazak sa strane. Kad ću imati više vremena idem dovršiti i ponovno na trojku.Skupio sam hrpetinu screenova iz jedinice početkom ljeta. Čekam da opet dođem do trojke pa da jedan fini comparison nabacim.
Fico Uhvatile kamere Solida prije par dana Šalu na stranu, meni je nevjerojatno drago šta si uspio nadograditi mašinu. Čeka te toliko dobrih igara. A kad još krene Ansel u Witcheru, nećeš se moći zaustaviti sa slikama. Samo ih još bacaj!
Solid_Snake Mislim jedino da Witcher 3 neću stavljati, s obzirom da ste ti i Chono pogotovo svaki ćošak pročešljali, pa bi svako moje stavljanje bilo suvišno .
Fico Mislim jedino da Witcher 3 neću stavljati, s obzirom da ste ti i Chono pogotovo svaki ćošak pročešljali, pa bi svako moje stavljanje bilo suvišno .Čekaj da pokreneš igru... Onda ćeš tek moći odlučiti. Uništit ćeš tipku za screen. Veselim se izvještaju o igri kad zaigraš. ;)
Solid_Snake Fuck yeah, uspio napraviti free cameru. Nije mi se dalo sad previše tražiti pravi ugao, ali evo par koje mogu proći .
KruxZhlajfa Fuck yeah, uspio napraviti free cameru. Nije mi se dalo sad previše tražiti pravi ugao, ali evo par koje mogu proći .Mislim da si našao pravi ugao s ovim! XD