Fico Igra ima 18 godina i radi na danasnjem PCu i Win10. F U modern shooters, hail to the king!Mala digresija, podsjetio si me ovime na nešto.KoTOR II mi nije radio na Win7, a nikad ga nisam igrao, a jedinica me oduševila. Igra je magično proradila na Win8 i sad na Win10 obje igre rade bez problema... Half Life 2 Episode 2 je meni najveći gušt bio. Gameplay je tamo dosegnuo svoj vrhunac u serijalu.
electronicus Haha, počeo sam i ja svjedočiti nekim debilanama.Ono kada si toliko ružan da ti odraz okrene leđa.
chono7 Ovdje prolazi Freeman na samom pocetku igreZaboravio sam da imas svoje vojnike u Opposing Forceu, mozes im naredivat, medic te moze helat, engineer rusi vrata na ovaj nacin...Run, Freeman, run!
19marksman89 Jos ne postoji fps koji ima jaci AI od onih u squadu iz opposing forcea. 0 bugova i glitcheva!
chono7 Neki put te ne zele pratit Ali i protivnicki AI, pogotovo Black Ops operativci, to je nesto strasno, na razini FEARa, mozda i bolje. Gadaju te, mijenjaju pozicije, bacaju granate, flankaju, dogovaraju napade... 1999. godina...
19marksman89 Ali govorimo o slobodnom kretanju.U danasnjim igrama je sve skripta gdje se zna tocno di ce nagazit i opet se glitchaju,prolaze kroz zidove itd..Da bar izade za blue shift i opposing force neki mod kao black mesa