chono7 Izgleda, ovo je lik uhvatio na nativnom 4K monitoru sa omjerom 21 (za usporedbu tvoj je 16) i sa dvije GTX 980Ti. Ovo je Maxout Witcher 3 na 4K.
19marksman89 Stvarno dobra igra i najbolja Cod kampanja.Zanimljivo je kako losa promocija prije izlaska moze stvorit sliku o igri.Fino su zasrali sa smjesnim Next Gen hvalisanjem,psecom dlakom,ribama itd. Pa su kroz gameplay reveal pokazivali samo upravljanje Riley-a sta je izgledalo debilno a realno u igri se to samo 2 put radi i sve zajedno ne traje 5min.Igra ima najbolje napucavanje,balans,genijalne i raznovrsne lokacije od svemira do morskih dubina,izbor oruzja i solidnu radnju.Fali joj samo bolji zavrsetak i soundtrack.I ponavljam,super fensi smensi operativci sa cool imenom "Ghosts" i maskama da izgledaju jebacki.
resident_evil Ghosts sam prešao na Wii U i kampanja je stvarno odlična za jedan FPS. Čak je trajala duže u odnosu na prijašnje igre. Mislim da mi je trebalo oko 6-7 sati na normal. A za prijašnje oko 4-5, MW 2 ako se dobro sjećam 3 haha :/
viper89 I meni je Ghosts dobar.Odigrajte Black Ops 3. Najbolja kampanja poslije WW2 igara. Najduza i zanimljiva mindfuck prica. Treyarch zna posao.
19marksman89 Odustao sam jer nisam kuzio di gonim i previse futuristicko mi je.S obzirom kako je prvi Black Ops bio genijalan vjerujem ti da je i ovaj odlican!
19marksman89 Evo je!Mozda i najbolja stvar od Frostbitea 2! Ljepota,animacije,zvuk,mikrodestrukcija.Da nam neko izbrise pamcenje svima koji smo ovo igrali i ponovo prezentira igru kao nadolazeci next gen naslov svi bimo je prihvatili i to sa "wow" reakcijom.http://youtu.be/Y9NFzHeAiI4U HD-u 1080p na malom prozorcicu youtuba dobije se potpuni prikaz grafike.Na vecim prozorcicima se ipak gubi kvalitetaKo kaze da Bf3 kampanja nevalja taj laze!Nexus i viper89 sta kazete?Na 3 lighting, od protupozarnih rasprsivaca refleksije i zvuk.Na 4 zvuk koraka i uskog hodnika,animacije.Na 11 jednostavno citava scena.Na 12 rusenje helica i 12 Vladimirova smrt pa sve do kraja onaj soundtrack i animacije potjere uz ostale efekte.
chono7 Nisam ja, to je jedan kolega sa w3 foruma. Ima 4k 21 monitor, sve na ultra, sa povecanom gustocom trave i photomodom za panoramu.