ThaUrban Evo malo Child Of Light-a. Nisam baš nešt posebno screenshot-ao. Win SituationGiant In The BackHoly HandČagica
19marksman89 Koliko je ljepa igra toliko je losa.Al da graficki rastura to stvarno jest.Ova verzija Cryenginea ima najbolji AA koji sam ikad vidio.Stvarno je sve tako dobro zaobljeno i zaglađeno neovisno dali se predmet nalazi na 1m ili 100m udaljenosti.Neke slike izgledaju nestvarno i nebi nekom vjerovao da je gameplay da nisam odigrao:
19marksman89 19Marksman89 Crysis dan danas izgleda apsolutno predivno...Apsolutno se slazem.Ali gameplay ovog Warheada mi je jos losiji od original Crysisa.Crysis 2 mi ostaje najbolji Crysis,pa trojka pa jedinica pa warhead
chono7 Nastavljam u istom ritmu. Ova zadnja slika je mindblowing! Najuvjerljiviji svijet ikad stvoren u igrama. Zasada.
Fico Što više slika vidim iz Witchera i svaki put kad ga pokrenem, hype za Cyberpunkom naraste. Pa kakvo će oni čudo napraviti i to sada u SF žanru... Siguran sam u to.
chono7 I meni je hype ogroman za tu igru. Mislim da ću opet pročitat Neuromancera prije prvih velikih najava za igru i gameplay trailera. Evo još Witchera u 21, ovo je izvrsno za wallpapere, a lik ima dar za uhvatit dobar capture: