KruxZhlajfa Siguran sam da kad je zavrsim necu je nikad obrisat jer jednostavno ponekad samo pozelim sjesti u auto i vozit se LA-om po suncanom danu ili u zalazak suncaJa sam kupio igru na originalan izlazak na PS3 i još uvijek ju igram na PS4, tak da imaš što za opuštanje i igranje sljedećih par godina! ;)
chono7 Ahahaha ali fora je sto to uopce nije Geralt, pa imas priliku vidjet kakav bi bio da ima emocije.
19marksman89 Sta je to mobitelom uslikano?Naravno :Don't be shame my friend. Evo i ja slikam Uncharted 3 jer nema opcije za screenshotove
kharnthebetrayer Mexicanac sa svojim musavim masnim mutton chopsima :Guzica ko od plasticne barbike Pogled iz hiže 1 Pogled iz hiže 2 Sticky white stuff.... vec 200 godina. vault boy drzi neki kura*Terminal mini igra Retro tunel O bože zemi me- light at the end of the tu... vault Yes.. I have a boner too :That you mother??? :Odrpanec Laser Musket ftw Taco bender goes Steampunk style
Solid_Snake Yes.. I have a boner too :Ja rekoh WTF Kharn za ovaj komentar, kad se vratim malo i pogledam da nije za tu sliku