Fico Hvala! :)Nabacit cu uskoro jos malo Halo i BL2 uz standardnu dozu Witcher 3 i postapokalipticni dodatak Wasteland 2 u novom ruhu
19marksman89 Nekako mi onaj odgovarajuci topic zabacen pa cu stavit ovdje jer je snimka vezana za moj gaming :) smisljeno i snimljeno u 5minhttp://www.youtube.com/watch?v=R4tv7aWGO3Q
19marksman89 Koja igra jbt...bas sam ovako u mraku na headset stavio 1080p i pogledao...da snimas citav walkthrough od 200h ja bi pogledao
19marksman89 Konacno sam poceo igrat.Igru sam kupio u 6-om mjesecu i cekao zimske dane za krenut.Par puta sam malo samo odigrao pocetak i odmah vidio o kakvoj igretini se radi ali sad kad sam zagrebao jos dublje nemogu se nacudit kako je dobro.Ova igra mi je kao witcher 3,detaljna,atmosfericna,predivna.Siguran sam da kad je zavrsim necu je nikad obrisat jer jednostavno ponekad samo pozelim sjesti u auto i vozit se LA-om po suncanom danu ili u zalazak sunca.U GTA serijalu uvijek sam divljao obavljajuci misije a realno igra nije ni omogucavala drugacije.U GTA V je sasvim drugacije,vozim i stajem na svaki semafor i niko me ne sudara.Tocno se kroz citavu igru i gameplay osjeti preciznost i ispoliranost poput one u Max Payneu 3. Remek djelo!