Postao sam strojovođa pa evo par vožnji 😄
Totalno sam se uživio i samo to igram, tj vozim; nakon posla, doma na posao u ulogu strojovođe, hahaha
Inače igra ima bolesno detaljne lokomotive i vagone te vrhunski audio. Za ponašanje vlakova nemogu previše reći jer ipak, nisam vozio niti jedan 😁
Ali dosada se različito voze sve koje sam probao...
A tu je i manual od 100 stranica..., taman za čitat...
Ovdje se niti ne vidi česta preslagivanja vagona, podešavanja lokomotiva, mijenjanje tereta, križanja itd...
Uskoro i takav video...
Ovo je vožnja kroz Englesku sa starom dizelkom - BR Class 45 iz 1960-te godine te vučem putničke vagone. Na drugu destinaciju kasnim skoro dvije minute, no tada zadnju dionicu vozim na limitu propisa te dolazim na odredište u zadano vrijeme.
Nakon ove vožnje sam još napredovo i tu sam uvijek prerano ubrzavo preko limita jer sam mislio da igra ne registrira odmah isto šta i u desnom kutu ekrana no posle sam skužio da ubiti čeka da i zadnji vagon napusti tu zonu da mogu ubrzavat.
Bit će dobra vožnja iz Leedsa za Manchester jer je express bez stajanja na usutnim stanicama
Kišna njemačka i električna lokomotiva - DB BR 143 iz 1985-te godine. Vrlo lagana za vozit pošto ima "autopilot" sustav te je tako i tura bila dosadna bez previše akcije; iste greške kao i gore - prerano ubrzavanja nakon ograničenja brzine...
Ispraksirao sam se te sjeo u modernu električnu lokomotivu, (2004) - DBAG Class 145 i odvozio najbolju vožnju. CIjela ruta je ibla jako prometna te na početku konstantno moram usporavat jer se približavam crvenim svjetlima, no posle krene lakše. Vrlo prometna dionica i zahtjevna no najbolja do sada. Mislim da sam na početku trebao ići sporije da taman izbjegnem skoro pa zaustavljanje na semafroima i česta usporavanja jer bi onda pogodio "zeleni val" puno prije. Puno rada tijekom cijele rute... Lokomotiva se jako ljulja.
No, dobio sam "zlatnu medalju"...
Nisam još skužio drugu kočnicu tako da je nisam ni koristio.