AbelKOsMos Shooter Iskreno, meni licno je nekako prijatnije oku...mozda zato sto uglavnom slikam portrete pa mi je ovaj format default skoro. Ali imam i "normalnih" slika podosta, samo eto nisam ih pokacio.
AbelKOsMos Polako picim kroz Valhallu i rokam clanove Order Of The Ancients. Reko uslikacu svakog od njih (i pokusati zadrzati i ovaj emblem u slici). Zrtva Br.1 Leofgifu (meni jako dobra fotografija) Zrtva Br.2 Hunta, son of Hunta
fare Pozdrav, evo da podijelim sa vama par SS iz SM Miles Morales. Igra je stvarno prelijepa, svako malo sebe uhvatim u photo-mode svijetu ove igre i svaki put se iznenadim kako i najobičnije slike iz ove igre izgledaju super cool. Uz nove opcije kontrolisanja osvjetljena puno je lakše stvarati odlične fotografije, svaka čast Insomniac. Ako želite zapratite moju instagram stranicu @gaming.photomde 😄
fare Nabavio sam Ghost Of Tsushimu prije desetak dana i stvarno je odlična igra. Uzbudljivi, napeti akcijski RPG koji vas može držati zainteresivanim jako dugo. Igra ima tonu side questova i raznih aktivnosti koje su jako zanimljive i različite. Ukoliko npr trebate preći put od 2km trebat će vam puno više vremena nego što ste očekivali jer ćete sigurno sresti grupu neprijatelja koja drži taoce ili ćete naići na čovjeka koji će vam reći da se u blizini nalazi ukleta šuma koja je zarobila sve koji su ušli u nju. To su samo neke od stvari koje zajedno sa odličnom pričom te kompleksnim i brzim gameplayom čine ovu igru odličnom. Igra sadrži i RPG dijelove gameplaya kao što je skill tree, otključavanje posebnih oružja itd. Ako volite igre kao što je The Witcher 3 ili Red Dead Redemption 2 onda je ovo igra za vas. Evo da podijelim sa vama par screenshotova iz igre BTW igra ima jako dobar photomode sa tonom opcija i podešavanja scene. Zapratite moju instagram stranicu @gaming.photomode, tu objavljujem sve svoje screenshotove 😁👍
AbelKOsMos chono7 A sad zavisi kako koja...od manje od mb pa do 5....one vece rezolucije sam prestao postavljat neke i zamenio manjim. Meni se sve normalno ucitava.
foggy prayer Joooj jel to ona igra gdje ne mogu na janjetinu i kurve kad hoću? 😃 Ma super to izgleda na vašim mašinama, ja čekam next gen verziju a možda iskreno ni to ne odigram jer me pustila volja za ovim polu-proizvodom. Već sam vidio čisti gameplay a nikakve animacije dosta puta pa mi to nije napeto 🙂 Lepo izgleda, ali to mi nije kriterij nr 1.