buz Znam da je nepopularno mišljenje, ali meni je ova igra bila super. Da imam više vremena, definitivno bi joj s ovim updateom dao još jedan playthrough. After all, another settlement always needs your help.
Zero Ja moram uzeti samo DLC-e. F4 su već dijelili preko PS Collectiona tako da je i to riješeno. Vanilla se odigrala na PC-u u nekih 45 fpsa tako da će ovo svakako biti pomak na bolje.🤣 Što se te platforme tiče, stvarno ne znam o kakvim točno poboljšanjima govore (bolja optimizacija ili efekti?) pa će biti zanimljivo za vidjeti na što točno misle u praksi.
Raziel Jedina igra u kojoj imam 200+ sati. Uz Fallout 3 i New Vegas barem 1000+ sati. Jednostavno taj Svijet Fallouta me očarava, te mi je medju top 3 serijala ikada. Igrat će se.
StarFox_N Raziel Upravo to. Postapokaliptična atmosfera i svijet u Falloutu su mi nešto posebno. Odigrao sam base igru. Mogao bih kupiti sve DLC-e i kada dođe upgrade još jednom odigrati.
Heat Mene je iskreno najviše živciralo što ima previše lokacija u gradu, napravim 3 koraka otkrijem 5 novih lokacija, a sve moram pregledati. 😂