Odigrah nekidan 5-6 chaptera AW2 prije buga zbog kojeg sam stavija igru na cekanje do patcha pa ne znam citav rasplet, no nije ni meni odma od pocetka sila ta Sagina 'vizijska intuicija' ko da je kakva vistica zbog koje rjesava te detektivske segmente ko iz pi*ke (nadam se da ce se u nastavku price objasnit zasto je to tako), a nisam osjetija nikakvu potrebu ni mene kao igraca da puno sudjelujem, sve ide intuitivno do skoro automatski, taman prilagodjeno mladjim generacijama. Nista posebno.
Segmenti s Alanom i nova mehanika koju su ubacili je na drugu stranu vrhunska, originalna, zanimljiva. Saga mi je zasad samo nepotrebni balast, mozda se promini s daljnjim raspletom.
Ne znam sta je igra 'osvojila' al zasad osrednji dojam od mene. No virujem da ce se dojam do kraja popravit, nakon jos malo Alanovih dijelova.
A to je li Saga čađava, ili bijela kao valjda 99.99% ostakta prvog i ovog dijela je najmanji njen i igrin problem. Cudno je zapravo koliko malo crnaca ima u igri s obzirom na realnu sliku amerike. Odigrah nekidan prvi dio i ne pamtim niti jednog.