Fenix Nemamo temu za Discord. Pa pokrenimo jednu Jeste dobili novi update za mobilnu app? Konačno su razdvojili chatove i servere, sve je preglednije. Lista Discord članova FFA: Fenix_FFA.hr . . . . . 7.
[deleted] Novi layout je katastrofa, uzasno izgleda. Svakim updateom su app sjebali sve vise i vise. Govorim za mobilnu verziju koju primarno koristim.
Genesis Fenix ma nisam mislio u tom pogledu, vec ljudi se nikad ne znaju ovako okupit za druzenje ili neko zajednicko igranje
sanzo Genesis Kad se je napravio discord smo problai organizirat Among us i nije se uspjelo skupit troje ljudi. Za druženja za vrijeme infogamera se redovito i preko foruma javi svaki put solidna grupa.
stitrek Discord ima smisla eventualno za nekakav voice chat ili okupljanje igraca, za sve ostalo forum je puno bolji i pregledniji te je integriran i sa portalom. Forumi uz navedeno privlace malo zrelije clanove, jer New Kids on the Block su uglavnom na Discordu.
stitrek fensisuperstar Koristim i ja Discord na nekoliko kanala, super je to aplikacija, ali pricam o ukupnoj kvaliteti sadrzaja i rasprava na takvoj platformi pogotovo u gaming segmentu, tu zna biti puno "zracenja".
maverick Fenix taj discord je sve mutaviji, ali eto treba mi za Halo klan inače bi ga odavno obrisao. Baš smeće od aplikacije.
Fico Fenix Pocisti cache i prosvrljaj po settingsima. Na najnovijoj sam verziji i to mi se ne dogada.
Fenix Fico vidio sam da se riješi restartanjem PC-a. Ali imam toliko tabova i prozora da mi to nije opcija još nekoliko dana