Nemam pravo preimenovati naslov, isprike, nisam napisao u naslovu ono najbitnije, novi sam ovdje pa se unaprijed ispričavam moderatorima na ovome.

Fenix je promijenio naslov PS bonova nema u trgovinama.

igraonica ne brini, naslov je promijenjen. I dobrodošao na forum

Ne znam zašto nema bonova, nisam se ni obazirao na njih, ali online s karticom radi bez ikakvih problema

Fenix Hvala 🙂, ja sam mislio kao inače, uzeo na diners 2-3 po 50 € bona pa zatim ukucati, pa onda da mi se produži putem walleta extra za godinu dana. Tako mi je lakše jer uzmem tipa na 6-12 rata te 3 kartice po 50 eura, ovako online sa vise bi mi odjednom skinulo, a iskreno to mi je previše.

Pa me strah, ako i pronađem negdje što ako ne rade. Online mogu kupit kod Sancte, ali za tu kupnju ne nude na rate, već jednokratno, što mi je onda isto kao i da stavim karticu na acc pa mi povuku s nje. To mi financijski ne odgovara.

Centar tehnike nudi na rate ali je cijena viša za 11%, ali osobno nisam uzimao (probao sam dok su kune bile pa su mi stornirali a i predomislio sam se pa se nisam bunio)

https://www.centar-tehnike.hr/proizvodi/televizori/dodatna-oprema-igrace-konzole/playstation-e-bonovi/

EDIT: eto malo istražio zbog znatiželje, izgleda da Instar nudi bez dodatnih troškova (ali nisam probao): https://www.instar-informatika.hr/playstation-e-bon-20000-150690kn/219754/product/

z0l3e Hvala!!!

Sad još samo da mi netko odgovori da li je koristio wallet doplatu preko bonova u zadnjih 30 dana, da vidim jel radi kako treba.

Ja san uzeo prosli misec bonove na diners u instara ali neznam zasto nije mi podililo na rate iako san stavio nego doslo sve odma na naplatu

Rafael

Je to svi znamo ali covik oce kupi na rate a to sancta ne daje

Bonovi se mogu kupit direktno na kasi u svim poslovnicama Sancte. Kod se dobije na računu.

Nema ih više fizički, na onim kartonima nego se ispisuju ko bonovi za mobitel ili se kupi online pa se dobije na mail.

Vjerujem da je tak i u drugim dućanima.

Sad, što se rata tiče, jbga… kartičarske kuće / banke uzimaju provizije i realno bi se sa svakim prodanim bonom na rate išlo u minus. Teško da će itko to više omogućit na rate.

Jeli moguće kupiti u Zeldi online bon jer mi kartica neprolazni u Santi kao dvostruku neku verifikacija trazi 🥺

HideooKoojima

Ja sam uzimao i preko air casha a ako imas zaba alikaciju preko nje isto mozes kupiti i trenutno dobijes na mail code

godina kasnije