prenio je neke od glasina koje je navodno čuo
Ovo je doslovni quote iz teksta, a neki su se uzjebali kao da je Sony officially najavio PS6 sa svim specifikacijama koje su gore od WiiU-a.
Neprovjereno bubanje jednog od niza youtubera koje se iz nekog razloga uzima ko mjerodavno? Po čemu? Palite se ko jebene šibice na najobičnije gluposti. Sony još nije ni beknuo o PS5 Pro, kamoli o PS6. Šta ste se tolko uzjebali?
I onda nastavite u tonu da na PS5 nema (ekskluzivnih) igara… pa ajde to usporedite sa PS4. Nije ni tamo bilo previše bajno unutar prve 2-3 godine.
Killzone shadow Fall - solidan, ni sjena K2
Knack - smijeh
Infamous SS - najlošiji u serijalu
Driveclub - odličan, da bih riječ reko, al jebenih problema imo sa onlineom
Order 1886 - odličan, ali ipak prekratak
Until Dawn - odličan, al ne i igra koja prodaje konzolu.
Tlou i Gow 3 su bili remasteri
Bloodborne je prvi pravi heavy hitter, ali zbog svoje težine opet specifična igra koja je genijalna nama, al neće baš privuć casual igrače
Jel PS5 ex lineup baš tolko loš u usporedbi sa ovim gore nabrojanim? Definitivno nije i otvoreno se slažem sa Punisherom koji kaže da baš bezveze cvilite. Iz glave mogu sigurno nabrojiti 7-8 odličnih PS5 eksluziva koje su minimalno bar u rangu ovih gore nabrojanoh. Ukusi su različiti i normalno je da nećemo imati svi isto mišljenje o pojedinima, al negirat njihovu kvalitetu je suludo i čisto sproseravanje.
Ko god nije pokrenuo Forbidden West il Ragnarok na kvalitetnom ekranu, nema mi što pričat o tome da se takve igre bed beda izvode na PS4 i da na PS5 nema igara koje su čisti next gen po grafičkom prikazu. Ne, na taj način se ne izvode i kraj priče o tome. Slinio sam na prikaz tih igara na 5 godina starom prosječnom tv-u, a pao u nesvijest kad sam pokrenuo na Oledu. Izašle su i na PS4, što je sasvim logično sa financijske strane, al ono, ajmo malo realnosti sa usporedbama.
Vezano uz multiplatform igre na novoj generaciji, dobili smo minimum 10-15 igara koje spadaju u must play naslove i koji kidaju kvalitetom te nebrojenu hrpu onih manje razvikanih i (možda) manje kvalitetnih, ali opet odličnih.
Slažem se sa 2 stvari, a to je možda ima malo previše remastera / remakeova te da malo jest zabrinjavajuće što Sony šuti o nadolazećim igrama.
U remastere ne diram, tu nek se većinom jebu sa cashgrabovima…najgore je kaj mi dosta njih i uspiju prodati jer sam idiot, ali remakeovi poput RE4, Dead Spacea i Demona su odrađeni na fantastičan način i doživljavam ih praktički ko skroz nove igre.
Što se tiče šutnje, nisam pobornik toga da se nešto najavi, a onda se čeka 2-3 godine na izlazak, ali trenutno su u situaciji da jednostavno moraju objavit / potvrdit rad na 2-3 AAA eksluzive koje ćemo dobit u sljedeća 24 mjeseca.
Svi "znamo" da Naughty Dog nešto kuha, vjerojatno i Guerilla i Santa Monica, al kužim sve koji žele nešto konkretno, a ne neprovjerene glasine i rumore kao što je ova vijest.