Genesis ajde vise…imam toliko xbox igara za podijelit da ce bit jako koristan poklon jer su na forumu svi xboxasi xD
Fenix Poslane upute svima. Kome nisam, neka javi ovdje. Javljate mi u PM kad pošaljete. Zapamtite da ne govorite nikome kome šaljete da bude iznenađenje. Sebe sam izuzeo jer mi je bilo glupo nekom govorit da mi mora poslat poklon. Možda jednom kada AI bude koordinirao
OverHypedG Fenix ja se ne slažem s ovim. Fenix molim te da ostaviš ovdje svoju adresu (ako ti je bed možeš i pretinac) kako bi ti mogli poslati Božićne poklone. Možda svi, možda neki. Ekipa podržite. Ne bude čovjek koji vodi sve to i žrtvuje se kao nitko za nas ostao bez Božićnog poklona 😉
[deleted] jel vec mozemo slati ili? Na paket napisemo od koga je ili? Ocemo negdje objavit sto je tko dobio?
Fenix [deleted] naravno da možete. Potpišite se kao i inače, nije da primatelj vidi tko mu šalje prije nego što dođe. Nadimak kako hoćete, a meni osobno bilo bi drago da objavite kad dobijete
Fetty Valjda kasnije pogađamo što mislimo tko nam je poslao, a mene isto zanima ovo kako da pošaljem paket bez svog imena ak šaljem preporučeno
kauboj Ili, ako ste iz istog grada, osobno pred njegovim vratima sa fantomkom na glavi mu uručiš poklon. Dodatno začiniš iznenađenje. Edit: otkrio se i ja…
Fenix Kikiller pustit ćemo da se gospodin pošiljatelj sam javi. Što se mene tiče možete otkrivat Flipper pošta je u k ovih dana, pa bolje što prije
Snakedoc Kikiller ja sam ti poslao Mislim lijepo ti piše gore Tony Redgrave Alias - Dante iz DmC, a ja sam veliki fan… lol Glavno da ti je ok. Btw kaj je bilo u velikom kinder jaju? Pingvin jel tak?