• Gaming Vijesti
  • Pogledajte beskorisni Destiny 2 startni paket za 15 eura. Igrači podivljali, Bungie ga morao obrisati

Pročitaj na portalu
Članak

Pogledajte beskorisni Destiny 2 startni paket za 15 eura. Igrači podivljali, Bungie ga morao obrisati

Brojni igrači odustali su od Destinyja 2 zbog rastuće pohlepe Bungieja i sve jačeg guranja mikrotransakcija. Tzv. eksperti za live service igre, zbog čega ih je kupio Sony za 2,4 milijarde dolara, već neko vrijeme gube tlo pod nogama, što ukazuje brojuigrača, a osobito lošiji financijski rezultati.

prayer

A no no no

Neces ovo svaliti na Sony

Bungie pohlepa je nesto sto duze traje a vidila se odma nakon odlaska iz Activisiona tog zlocestog Activisona onda je ispliva good guy Bungie

Miro

Ovo je davno preraslo pohlepu. I ne svaljujem na Sony, samo kažem ako im Bungie bude radio live service stvari za njih da im budućnost nije svjetla. Baš su jebeno odvratni postali, a financijski rezultat jasno pokazuje stanje Destiny igrača.

prayer

A ubili su igru i to je to nema dalje.

evandermegaton11

Nebi baš rekao da su oni krivi za to već isključivo Bungie. Koliko sam čitao Bungie je bio u dugovima čak i prije nego što ih je Sony kupio, a način na koji su selektivno uništavali igru idiotskim odlukama poput konstantnog nerfanja i micanja sadržaja je doveo do toga da su imali drastičan pad zarade, ljudima je dosadilo i očito su glasali novčanicima.

Sad, tko tu sada pije a tko plaća to možemo samo nagađati, no ono što znam da Sony kao svaka druga tvrtka voli svoj novac i uloge i kada imaš developera poput Bungie-a koji izvode ovakve eskapade treba brzo i oštro stegnuti remen i ta odgovornost pada na Sony jer koliko volili ili ne sami su dali novce za njih 🤷‍♂️

evandermegaton11 Ja bih na tvom mjestu onda izbrisao račun.

Sigurno ne bih htio biti na forumu gdje prevladavaju glupani.

Rjetko pametan djećko