Ne igram Destiny, pa ne mogu govoriti.
ZoNTrA pa saltanje na farming lokacije ili u DZ je sporo, a u prolasku glavne price je previse nepotrebnog free roaminga. Znam da je to zbog uvjerljivosti i atmosfere, ali onda je igra trebala biti u potpunosti takvo iskustvo, a ne grind naslov. Kontradiktorno je da imas takav free roam s shity pricom i grind zadacima, gdje takav gameplay postaje uteg. Mozda je do mene, jer sam naviknut na mehanike h&s arpga, gdje to izvodis vrlo jednostavno.
Mozda da implementiraju fast spawn po pojedinim sektorima? Neznam... Fast travel je isto spor.
U obicnoj zoni kad predjes vecinu side misija se slazem da ima dosta praznog hoda izmedju bossova i treba koristit fast travel sto je steta jer je mapa stvarno zanimljiva i prava je steta sto nisu to iskoristili sa jos boljim side misijama koje bi imale svaka svoju pricu, a ne da su na isti kalup.
Sto se tice DZ-a, tu se nikako ne bih slozio. DZ je dosta manji od ostatka mape, landmarkovi s bossovima su na svakom koraku, a da ne govorim o patrolama. Stvarno je akcija cijelo vrijeme. Jos kad tamo pridodamo ostale igrace koji te mogu napasti svakog casa, atmosfera postaje toliko napeta da je to nevjerojatno. Zbog toga i obozavam DZ. Fast travel nije ni moguc u DZ-u osim ako si u checkpointu. A ako i imas zelju koristiti fast travel tamo, to traje izmedju 10 i 20 sekundi.
Sto se tice PTS-a, potvrdili su da zavrsava sutra. Znaci stvarno sljedeci utorak izlazi 1.5 i tad krece lov u GS 256. A Survival nama na PS4 bas pred Bozic izlazi :)
Makar ljudi su vecinom samo Survival u PTS-u igrali i imam dojam da se ostatak 1.5 nije dovoljno odigrao. No valjda ce bit balansirano.