vjerujem da sam u nižem, level igre 19 a level Dark Zone 16.. igram samo kad je frend dostupan za CooP, ovako mi nije zanimljivo.. kaži mi što se mijenja kasnije, osim jačih itema i većih okršaja?
također par puta sam extractao par itema iz Dark Zone i svi su bili pušiona, jače iteme kupim u Safe Houseu bez problema..
Figo
Stvar ove igre ti je da igra zapravo pocinje kad dodjes do tog maksimalnog levela. Tad ti se otkljucava end game i imas pun k toga za radit. Vrijeme koje provedes do 30. levela je tu samo kako bi naucio mehaniku igre. A ne pomaze ni to sto mozes glichat i igrat sa zlatnim gearom. A to ti radi dosta igraca. Preporucam da dodjes sto prije do 30. levela tad ti ja mogu pomoc da se zgearas i kad dodjes do maximuma vidjet ces kako je zabavno. Ima nas puno Hrvata na PS4 pa ces onda moci s nama igrat i bit ce ti uber zanimljivo ;)
Chono7 - svasta se otvara... World Tierovi, Incursion, Gear setovi. Sadrzaja ima na bacanje, pogotovo ako imas Season pass... :)
EDIT: Ovo sto Yovitssa kaze, samo dodjite do 30. levela i onda krece prava stvar.