citam i cudim se , sjebali sentry svasta
tko god kaze da savage rukavice ne valjaju nema pojma o najboljem debuffu u igri koji radi na svim tipovima neprijatelja
dajte jos malo :)
Savage gloves su bile must have, no sad s ovim bonusima više i nisu. Testirao sam masu kombinacija, 3/3 S-S daje trenutno najbolji rezultat.
Sentry je sheban u smislu da više ne daje zadnji (4ti) bonus (barem za smg), koji je bio prebrutalan.
I ne treba se praviti pametan, nagličana oprema više nema prednost, svi imaju sve sada 8)
haahah svasta ja sam za svoj gear igrao posteno , ima ljudi koji su i igrali sa mnom s ovog foruma ako vec pucas na te spike i mene optuzujes za glitchanje, a samim time to sto svi misle da imaju gear, misle odmah da znaju sve i da znaju igrati,puno sam takvih imao u partiju za falcon CM,dz pa su gadno fail-ali, ja imam oko 624 h igre u divisionu , koliko ti imas kad pricas o testovima i igranju :) lako je pogledati best dps guide na yt-u i reci da si testirao,te iako nisi opet super da ne sirim lazne optuzbe,nije lijepo ,bitno da si nasao nesto sto tebe cini zadovoljnim u PvP,PvE :) kako god da ne duljimo uzivaj u 3/3 kombinaciji :)