Hmm, ne znam kako to. Ja imam za 100-injak veci Firearms i base damage 12.5k, a bez weapon moda oko 11.2k sto je opet prevelika razlika. Toughness preporucam minimalno 300k, makar se ja ne spustam ispod ovih mojih 370k jer imam sasvim dovoljno velik DPS.
A jel igras na PS4? Ako da i ako si 201+ bracket mogu ti svakako pomoci.
I vazno je da koristit setove, 2 Sentrya su odlicna jer ti dizu Headshot Damage, a pokusaj naci i Strikera koji ti isto daje ogroman Crit Damage. To ja pokusavam naci. I obavezno imaj Savage Gloves.
EDIT: Jos dvije stvari. Sto prije si probaj maksimizirat Armor cap koji je na 75% (mislim da je to oko 5354 Armor). I na Auga si nemoj stavljat nikakve Accuracye jer je ionako precizan. Na scope si stavi Headshot Damage i Crit Chance umjesto Headshot Damage i Accuracy koje, pretpostavljam, imas. Accuracy ti dize DPS sto je glupo jer ti ne radis veci damage s njim nego igra prepostavlja da ces biti precizniji s tim i da ces stoga radit veci damage. A vjeruj mi Crit Chance je jako vazan. I jel na Extended Magazine modu uz veci magazin imas Rate of Fire ili Weapon Damage?
Na ps4 igram!
Dodaj me za frenda, psn mi je isti kao i ime na forumu!
Ma imam brdo 240 opreme, ali sve one lone star, nomad i sl pizdarije...
Na scope imam hs i chc, mag imam size i chc, underbarrel mi je accuracy i initial bullet stabillity. Tu baš ni nemam neki izbor...
Armor mi je na 75%!
Sent from my iPhone using Tapatalk