Ljudi mi bi mogli zasigurno u buducnosti PVP-at. Jucer sam probao i bilo je uspjesno. A jos kad se uzme u obzir da se u partyu pricalo u isto vrijeme hrvatski, engleski, njemacki i ponesto francuskog. Nisi znao ko pije, a ko placa. Teammateovi su isli u Rogue ili hijackali kad se trebalo extractat par zelenih kutija. Islo se u Rogue kad smo bili razbacani po mapi. Totalni kaos. Prezivjeli smo par puta Rogue status, ubili par Rogueova, gotovo da se nije umiralo. I jos smo igrali prvi put sa nekom dvojicom. Toughness od 370k je prilicno visok u PvP-u. Flipper igra s Electronic buildom i on kad bi svako malo Pulseao dobili bi dodatni ogroman damage na ionako vec prilicno dobar.
Vjerujte AI-evi su 5 puta jaci od ostalih agenata. Oni u DZ5 i 6 te pojedu samo tako neovisno o tome koliki Toughness imas. Vjerujte mi na rijec kad kazem da se puno vise treba bojat AI-eva. A PVP-om se dosta brze moze skupit dobar loot.
Tako da znate, ja sam za PVP u buducnosti, a sad kad bi i ostali htjeli bilo bi super.