O krv ti jebem kako sam sad popizdio u DZ-u. Kako sam pred kraj 19. levela, otisao sam kratko jos u DZ da pokupim neki odlican loot i bum odmah u prvoj skrinji bio neki odlican stit koji mi je povecavao Health za nekih 10-15%, stvarno se nisam susreo vec dugo s tako dobrim lootom. I kako sam bio u DZ1 kod onog prvog extraction pointa otisao ja odmah extractat. I dok sam cekao helic trckaram ja uokolo da ne bi bilo nekog protivnika i vidim nekog igraca tu trckara oko mene, isto 19. level, ali 41. u DZ-u (a ja 34.) i skuzim da bi me mogao napasti. Ali onda dodje valjda 20 NPC-eva, nastane opca makljaza, ali hvala bogu u krugu od 15 metara od extraction pointa nisu bili i krenem ja extractat, mislim si, valjda me nece ubit tih 3 sekunde. Bum kad mi onaj igrac skelji Sticky Bomb pod noge, i onda jos svi NPC-ecvi na mene, a ovaj 5 metara od nas. Cak bi se nekak i izvukao da me jebena igra nije zajebala i automatski mi usla u cover nakon sto sam se otkotrljao. Jebemti zivot, pocnem psovat sve po spisku, ali vidim da je frajer Rogue i ima jos nekih 40% healtha i mislim si da ce ga valjda sad ovi NPC-evi retardirani ubit. Kad ono on extracta, ovi nit ne pucaju, a ona 2 s bejzbolskom palicom udaraju po njemu, a health nece dolje. E ako u tom trenutku nisam razbio kontroler, necu nikad. Ja sav zivcan se spawnam krecem u lov na njega i bas kad sam ga nasao zavrsi mu Rogue status. Mene boli k krecem pucat po njemu, ja postajem Rogue i tako ga lovim sve do Supply Dropa. Ja i on se dalje koljemo, oni zuti protivnici udrili po nama, ne znas vise tko pije a tko placa. I tako mi usput pucamo malo po sebi, pucamo po tim zutima, uspijemo ih ubit skoro sve i dok sam ja zadnjeg ubijao, onaj govnar krece uzimat loot iz tog dropa. E ja njemu onda kazem NECES RAZBOJNICE!!!! i krenem pucat po njemu i uspijem ga ubit ma ni pola sekunde prije nego sto je uzeo. Kako je frajer krenuo rageat u slusalicu, psuje mi sve po spisku, a ja mu se smijem, smecu smrdljivom i uzmem loot. OK, nije bio dobar kao onaj koji je on uzeo meni, ali nek ga jebe to neznanje i nek si misli sto sam mu uzeo prije nosa. I tako se on opet vrati do mene, rage ko lud, opet mi 1 na 1 se nasli i nakon minute i pol ga nekak uspijem ubiti. Covjek ne zna jel bi vristo, plako ili sta, meni osmijeh na uhu, ali onaj kiseli jer mi je ipak uzeo odlican loot.
I na kraju kako sam bio Rogue su se skupili jos neki igraci i ja bez Medkita i onda su me brzo ubili pa sam i otisao iz DZ-a. Stvarno mi je zao tog loota, ali dobro, barem je nekakva satisfakcija tu.
No poanta price je ovakva: nema vise zajebavanja kod mene, koljem sve sto vidim. Ako nisi sa mnom u partyu, bmk ubijam te htio ne htio, uzimam loot, pa placite koliko hocete. Smatrajte me djubretom, boli me ona stvar vise, nije bezveze opcija da se mozemo ubijat. Vise nikom ne oprastam, koljem te odmah ako mislim da imas dobar loot i to je to. Ako vi mislite igrat kao gospoda, slobodno, ja zasigurno necu.