ibor4you First wave m1a1 samo na police academy na hardu,citav moj team dobio tamo i potvrdeno od vise strana :)Odigrao sam preko 100 puta tu misiju i 0 bodova.Btw update je vani, skoro 5GB, serveri offline..
Flipper Koliko ste Milesio farmali misiju za M1A? Igrao sam ukupno jedno 3h ili 4h. Sve ljubičasti dropovi. Ja pišem post u taman Ibor isto. Ni ja nisam dobio. Možda su patchali. Biti će od danas bolji dropovi u DZ-u. Mislim na bossa. Dok će se najjači klati oko suply dropova.
zontra Stavit cu i ja sad skidat update, jedva cekam.Samo mi jedna stvar nije jasna oko tih supply dropova. Hoce li to doc obavijest kad ce i gdje tocno past? I koliko dugo ce trebat da se uzme? I jel to cuvaju protivnici ili kaj?
Flipper Kad budeš u DZ pojavit će se da lokacija. Ovisno koliko ste ti i tvoj tim jaki i koliko će biti drugih ekipa. Taj drop čuvaju jaki NPC-ovi + svi igrači koji će doći. Tamo će biti krkljanac gadni jer kad uzmeš opremu iz supply dropa više ti je nitko ne može uzeti. A kažu da će u dropovima biti svega. I high-end opreme ali i slabije.I od danas kako oni kažu "named" boosovi bacaju high-end drop 100%. Ti trebaš doći na level 30 da imaš benefite od ovog updejta jer je on najviše namijenjen takvim igračima koji su završili priču itd.
zontra Ma to znam da trebam sto prije na 30., ali zanimalo me za ovaj Supply Drop. Ah, bit ce zabavno.
Flipper Flipper, druga skrinjica u dz. M1anemoj me hebati. Ali da, loot je puno bolji sada. Svaki boss baca zlatni item. Valjda ću upecati i ja M1A ovih dana. Evo uspio sam jedan supply drop ekstraktat.
leskirm Da ali custom m1a a ne Fw m1a :(EditEvo prije posla natukao Dps na 235k a health pao na 55k, gear score 182.Sad treba pocet skupljat jace iteme i one gear setove. Imam 200 phoenix coinsa ali ima onaj ruksak za 500 koji mi se cini dobar. A i gear setovi se mogu kupit, 300 i nes phoenixa su
ludi_milesio21 Rjesen hard mode na incrusion, 4 strikera vec na meni i 2 sentrija u stashu, sad ide challenge mode :) fino su poskupili iteme s pxc kreditima, dobar je striker :)
ludi_milesio21 Meni je gear score preko 200 nesto imas kupiti first wave m1a sad u safe house dz 03, rank 75 moras biti i kosta 261 000 dz funds ako koga zanima
ludi_milesio21 30 u sp i onda imas bracket po gear scoru po novome vidim da je jedan 160+ da odvoji ljude da vas ne gnjave jaci igraci :)
zontra A dobro onda. Sad sam 18. level, svaki dan po 2 levela, bit ce to do sljedeceg tjedna 30. level.
Flipper Rjesen hard mode na incrusion, 4 strikera vec na meni i 2 sentrija u stashu, sad ide challenge mode :) fino su poskupili iteme s pxc kreditima, dobar je striker :) Svaka čast. Ja sam probao na Hard incursion i poginuli već na 4. valu. Ja imao najveći score s 172. I treba mislim ovo s ekipom igrati radi koordinacije. Igrali nas 2 s neka 2 amera. Slabi smo bili. Inače, nadat ću se da će pasti negdje M1A. Level 50 sam u Dz-u. Boss na chal. baca čak uvijek 4 high-end dropa. :)
ibor4you Meni ga dropalo na Linkonu danas. Isplati se igrati tu misiju sada, boss dropa 4 zlatna + 1 kao nagradu, a čak mi bacio i jedan set item :)
Flipper Koje si talente dobio na snajperu? Koji assault rifle da nabavim? Mislim da će se maknuti malo od Vectora. Uz ovakve dropove lakše je mijenjati oružja. Poslano s mobilnog telefona S7