Mogu odmah sad javit dojmove! :)
Odmah da kazem da build nisam dirao apsolutno nista te sam igrao sa Lightweight M4 sa random ACR-om. 4 AlphaBridgea sa Savageom i Specializedom. Sa 386/446/108 sam pao na 345/408/108. Iskreno sam ocekivao veci nerf. Ali opet izgubio sam 2 najbolja talenta u igri, Uncomplicated i Unforgiving. Armor mi je pao na slabih (cak i za 1.6 pojmove) 32%. Enemy Armor Damage mi je 42% sto je 16% nize nego sto sam imao u 1.5. Onda sam otisao u novi DZ. Solo. Ubio par igraca, usao u Manhunt. Bila su neka dvojica nekih 30m od mene, upalili Survivor Link i poceli bjezat. Presmjesno. Ocito sam naletio na neki PVE server. Sto se tice novih DZ-eva, odusevljen sam. Toliko je velik, puno novih Landmarkova, toliko malih prolazica, undergroundova, krovova... trebat ce mi par mjeseci da sve naucim. Dvije nove extrakcije su u rupi i bit ce iznimno tesko vadit u njima. Kasnije sam malo sa Markanom, Limunom i drustvom PVP-ao. Malo smo mi isli u Rogue, malo drugi. Nije bilo skoro nista glupih turreta i seekerica, svi su vise manje pokusavali ubijati puskama sto mi je jako drago. Time to kill je slican onom u 1.5 i PVP je i dalje jako zabavan.
Hipfire na konzolama su totalno unistili i stvarno je brutalno tesko ciljat. Sto je odlicno. Vise manje svi su ciljali, rijetko ko je hipfireao :)
Skillovi za nas sa niskim skill powerom su stvarno uzasni, ali jbg, treba i nesto zrtvovat. Ali to je u redu. U 1.5 si sa Specializedom mogao imati dosta jaki heal, sada ako ne ulazes u Skill Power, skillovi su nikakvi i to mi se svidja. Heal te npr. sad heala mozda 20% sa 110k skill powerom.
Probali smo i Legendary misije nadobudno sa PVP buildom. Unistili nas oni crveni protivnici. Legendary tezina je stvarno bolesno teska i to ce se morati imati PVE buildovi i odlicna koordinacija ako ces htjet nesto postic.
Probao sam i malo Last Standa. Uzasno zabavan mod, a i prilicno je balansiran. Koordinacija je ovdje isto jako vazna jer se mec moze u par sekundi preokrenuti. Mi smo npr. gubili 13k naspram 10k 4 min prije kraja da bi u zadnjim sekundama dobili 15k naspram 14k jer smo se raspodijelili po mapi i aktivirali posebne bonuse u kojima smo dobivali vise bodova te bodove za killove.
Eto to je zasad to. Sutra i u sljedecim danima cu pokusati razlicite buildove te novi Incursion.