ludi_milesio21 pa bas to Flipper ZoNTrA koliko smo imali smijesnih stvari , sto se sve prozivjelo u toj igri , samo radi toga se covjek i vraca na igru.viper89 ako bude tako onda ju neces stvarno nikad zaigrati Danas sam nakon dugo vremena igrao opet s drugima. Malo s Marinkom, Milosom i Sandrom DZ. Sta ja znam, nije mi to zabavno kao solo. Valjda je sve to stvar navike. A da ne govorim o tome da igram jedno 10 puta losije nego kad sam sam.pa bas to, pogotov sad je puno veci izazov igrati sam nego u timu , makar se malo zabavis i sve, ovako je preveliki stres paziti za jos 3 igraca s strane sta rade i da li ce po tvome ili po svom , niti meni se to bas neda vise.
zontra Opet god roll AB maska u Terminalu. Usput sam si 2. lika doveo do 30. levela.Inace nabavite si 207 FAMAS, mozda ce te moci 'varat' u 1.6 pa ljubicasti FAMAS koristiti u AB
zontra https://youtu.be/5NqvlbonrAEDobar video. Ali bilo bi jos vise igraca da ovi budalasi od developera poprave neke stvari koje nisu toliko komplicirane za popravit.
ludi_milesio21 Zasiti se covjek igranja konstantno istih stvari,ima i drugih igara,ja osobno cu last stand igrati samo radi ekipe i posvetiti vise vremena drugim igrama,dosta je 1000+ sati za ovu igru,osim ako stvarno dodaju nesto revolucionarno onda se lako vratiti farmanju.
ludi_milesio21 Dodji na siege ludi, hebes ovo.pa i gledam da to kupim, vidim da ima hrpa ljudi s foruma koja to pegla, gledao sam neki year 2 gold edition,samo me zanima jel ide u to sve iz year one,cijeli content, ako netko zna ?
viper89 Imas DLC operatere iz year 1 i year 2. Year 2 edition ti daje main igru i season pass za year 2 tj operatere koji ce izaci ove godine. Year 1 operateri iz season passa iz prve godine nisu ukljuceni. Njih mozes dobiti tako da kupis bundle (mislim oko 180 kn jer season pass year 1 nije na prodaju vise), pojedinacno kroz mikrotransakcije ili grindat in-game valutu. Najskuplja opcija je complete edition koji ti daje year 2 gold i ovaj pack sa year 1 operatorima tj sve operatere koji su u igri.Ovisi koliko mislis igrati. Mape su free, operateri su isto free ako grindas renown al to je dosta sati. Za pocetak preporucam da kupis main igru i vidis kakva ti je pa lako kupis season pass, base game zna bit po 150 kn svako malo na saleu.
ludi_milesio21 Imas DLC operatere iz year 1 i year 2. Year 2 edition ti daje main igru i season pass za year 2 tj operatere koji ce izaci ove godine. Year 1 operateri iz season passa iz prve godine nisu ukljuceni. Njih mozes dobiti tako da kupis bundle (mislim oko 180 kn jer season pass year 1 nije na prodaju vise), pojedinacno kroz mikrotransakcije ili grindat in-game valutu. Najskuplja opcija je complete edition koji ti daje year 2 gold i ovaj pack sa year 1 operatorima tj sve operatere koji su u igri.Ovisi koliko mislis igrati. Mape su free, operateri su isto free ako grindas renown al to je dosta sati. Za pocetak preporucam da kupis main igru i vidis kakva ti je pa lako kupis season pass, base game zna bit po 150 kn svako malo na saleu.e hvala ti onda, mislim da cu probati tako s main igrom samo cim ulovim malo vise vremena, pa cemo vidjeti :)
zontra Potvrdjeno upravo na SOTG, za 5 dana, 28.2. izlazi :)PS4 igraci imaju poseban razlog za slavlje, taj dan ce imati i 24 h stream Last Standa i svi koji ih pobjede ili im pomognu pobjediti ce dobiti nagradu I bas cu Sleeping Dogse zavrsit kroz par dana. Savrsen tajming
ludi_milesio21 Sve su popravili sto im je marco napisao ? Nema laga nimalo,investirali milijune u nove servere i primjenili netcode? Svaka im cast kako su to odradili u kratkom vremenu.
zontra Pa zapravo u zadnje vrijeme cim Marco izbaci neki video, odmah se ravnaju po njemu. Bilo da je Last Stand bilo da je 1.6. 90% njegovih prijedloga su preuzeli sto je super. Stvarno se nadam da ce 1.6 bit odlican.
ludi_milesio21 Pa zapravo u zadnje vrijeme cim Marco izbaci neki video, odmah se ravnaju po njemu. Bilo da je Last Stand bilo da je 1.6. 90% njegovih prijedloga su preuzeli sto je super. Stvarno se nadam da ce 1.6 bit odlican.e pa extra onda,jedva cekam da to vidim :)
zontra Najbolja stvar mi je sto se Ultimate Skill nece moci koristiti prvih par minuta te ces se spawnat samo sa 2 Frag granate i 2 medkita. To je sve on predlozio prije nekih 15-tak dana i oni su odmah to sljedeci dan ubacili. A to je dobra stvar. Em ces morat bit oprezniji, em nece bit spamanja granata/ultija.
Flipper Jedini problem sto mi se isti dan otkljucava Horizon Zero Dawn na USA accountu. Tako da cini se kako ce Divizija malo cekati. A mozda i nece. Iako sta ja znam...vidim da sam se ohladio od igre.
ludi_milesio21 Jedini problem sto mi se isti dan otkljucava Horizon Zero Dawn na USA accountu. Tako da cini se kako ce Divizija malo cekati. A mozda i nece. Iako sta ja znam...vidim da sam se ohladio od igre. meni se isto uopce vise ne igra , konacno sam poceo igrati druge igre, nema potrebe vracati se tom zlu.
zontra Ja vise jedva cekam da dodje. To im je zadnja sansa. Ako bude dobro, super, igrat ce se. Ako ne bude, onda cu samo povremeno igrati.