Mislim da je to do Ubisofta bas i da oni trebaju popraviti problem, a ne do Massivea jer tvoj problem nema veze bas sa igrom nego sa UPLAY racunom. Jer cim se pojavi neki problem vezan za igru, a da ga ima dosta igraca, oni brzo rade patch.
Ako ti se igra vrti na ubisoft serverima koje koriste ubisoft uplay ( citaj svaka ubisoft igra na trzistu, moraju gurat svoj DRM) infrastrukturu onda je to tvoj problem kao developer. Zasto je Montreal fixao probleme sve probleme za R6 siege kad nije spajao ili EA kad BF nije radio. Zato jer su oni vlasnici i oni drze i studio i servere i resurse.
Massive je ubisoftov studio i ne mogu ni prdnut da to Ubisoft ne plati... Da, nije to moj problem. Ne trebas ih branit lol ko da si placen za to. Nesposobni su i prodaju smece koje ne mogu trenutno igrat hrpa ljudi. Ako tebi radi ne znaci da je to nebitno.
Gamebreaking totalno problem, ono ne mozes uc u fakin igru. I to nije problem developera. Daj me nemoj jebat Da Uplay ne radi ne bi radio ni u jednoj igri koja koristi uplay kao ni uplay klijent na PCu, sve to sljaka ali je problem kada division mora i spojiti taj uplay i pustit te na server. To je definitivno do igre i konekcije za njihov shitni always online sustav.