Svaka susa zna stisnuti L2 pa R2,dok ti igra sve sama odradi,svaka cast igracima koji su pogasili auto aim i ta sranja pa igrali,3dps talenta 3/3 gear i sto vise HS damage,ne vjerujem da bi se premocno osjecao da tako ubijam 3 mjeseca ljude i vise koliko traje ta meta,sam dragi bog da ce to nestati vise da mozes odraditi normalni PvP u dz-u,jer cemu farmanje itema,min/max builda s 400k+tougnessa i 60% armora kad te pukne s jednim metkom,mislim da to nije nikome fora...
Osobno se slazem da shotgun mora biti jak na blizinu ali moraju to nekako drugacije sloziti,nek se makne da svaki pellet radi damage za sebe pa nek ima damage kao jedan metak i vec bi bilo bolje,full cc cap-an build na blizini radi prevelik damage da mu bil sta moze parirati,kao da igras 1.3 lmb shotgun lv35 koji te je puknuo samo tako,to za mene i nisu neki igraci da bi bili kraljevi PvP-a,covjek koji koristi sve klase oruzja,setova i skillova je pravi igrac za mene,bez uvrede da ne bi ispalo da vrijedam nekoga ili prijatelja kojeg ste gore naveli.