bosscorelli pa gle. Sad ne igram poe uopće. Udaram diablo 2, rokao diablo 4 prije toga sezonu. Ja sam omniarpg igrač. Igram sve arpgove.
Na kraju dana PoE je najkompletniji ARPG današnjice, odskul formula na steroidima, kokainu i prvoklasnom viskiju. PoE 2 mi izgleda 100 puta bolje od PoEa. Sad znaš koliko sam hajpan. Hajpan sam ko @Tzereen x @Kaiserus kad vide nešto ultra dobro što ne bi trebali kupiti ili kao @wooddiebone kad vidi političku raspravu u koju se ne bi trebao upletati 😃 znači ovo će ubiti D4 ili natjerati blizzard da prestani jesti govna sa monetizacijom. Zapravo ovo je najbolja stvar za Diablo 4 igrače. Jer ako ne prestanu jesti govna sa ciframa ekspanzija i sa potencijalnim PTW mtxevima što je leakano popušit će teško. Tako da se nadam da PoE 2 jebe kevu hc i usput natjera konkurenciju da se uozbilje. Sezona 2 je dosta ok, ali niti priblizno onome što su mogli izbaciti. D4 sezona 1 je trebala biti na nivou sezone 2 da osigura najbolji start moguć. I istina je da su mogli, ali su muzli kravu koliko su mogli i masu ljudi je prestalo igrati izmešu S01 i S02.