Poštovani,neznam dali sam na pravom topicu,zanima me dali može mi netko pomoći vezano za kupnju monitora za PS5. Uglavnom smjernica je CODMW3 i izvući 120 fpsa. Znaci ne treba mi 4k 120 fpsa jer su skupi ti monitori. Čitam i vidim da PS5 je dobio update prije za 1440p te da onda preko hdmi 2.0 monitora dobit 120fpsa. No zbunjuje me jedna stvar da neki od monitora bez obzira sto imaju 2.0 hdmi da ne propusta 120hz nego da DP daje 120hz. Pa ako moze neko ili privatno ili tu odgovorit na neki solidan budget monitor koji mi garantira 120fpsa na 1440p.

Pozdrav svima! 😉

rondovkci prebacio sam u novi topic. Koji bi ti bio budžet cca?

Za 120Hz preko HDMI je potreban monitor sa HDMI 2.1 a zadnje što sam gledao ti monitori su prošle godine bili u rangu od 5000 kuna pa nadalje.

prayer kaže da mu ne treba 4K i 120 FPS-a. Spustit će rezoluciju na 1440p, znači može i s običnim HDMI 2

Samo pazi da je monitor kompatibilan s PS5 i da će podržavati taj framerate u toj rezoluciji. Ja imam AOC 1080p s 144 Hz i ne mogu omogućiti mod s 120 fpsa jer eto, nije podržan makar ima HDMI 2.0 (ili čak 2.1). Listu imaš negdje na Sonyjevoj stranici pa si guglaj slobodno.

Edit: My bad, ima 1.4 HDMI.

@Fenix ba bas i ne velik budet,jer nisam bas sad neki hardcore gamer,casual reklo bi se. Pa eo ako imas kakvu dobru preporuku slobodno mi ostavi u komentaru.

Zero bacim oko!

godina kasnije