Pozdrav, evo i mog prvog upisa na forumu.

Već se i po usernameu kuži, veliki sam fan Rdr2, prošao igricu par puta na ps4 i ostao zadivljen.

E sad, pogotovo nakon Rockastarove objave mi je pao na pamet originalni Red Dead Redemption, međutim razum mi ne dopušta da iskeširam 50€ na to. E sada s obzirom da nikad nisam na Ps Storeu, kad inače idu popusti na igrice te mislite li da je realno očekivati neki popust na Rdr1?

Također ima li nekih open-world igrica na storeu koje preporučujete a da su jeftine ili snižene, ne smeta me uopće dob igrica, jedino ne preferiram baš neke nadrealne/matične elemente.

Hvala puno

arthurmorgan482 RD1 je tek izašao…tak da popust na to očekuj negdje u ljeto sljd god.

Red dead - realan kauboj, Ghost of Tsushima - realan samurai - skupo… nikad na popustu.

ali oš bit vitez?

Kingdom come deliverance Royal… sve za 6 euara kupjo. Teška je igra… slab si, šeprtljav…uff… al kad naučiš mač… kolješ.

A popusta nema trenutno… zbrljali konverziju u Euru i nemamo popusta. Čekaj tab 11 mj valjda, tko zna kad.

Ak tak dugo bumo čekali… prodajem PS5… adios woke garbage za 80E komad.

Oš bit špijun? Uzmi Metal Gear Solid kolekciju… da znaš tko je Hideo Kojima.

tek onda Death Stranding… da budeš poštar. Prvo budi špijun… a onda poštar.

Kao igrac koji nije ljubitelj openworldowa jer smatram da ih je 99% puno sranjima i glupim questovima moje su ti preporuke: Rdr2/1, Witcher3, Arkham serial pogotovo City i Knight to su top tier, onda lista losijih ali opet dobri naslova: GhostofTsushima,Horizon1/2,Spiderman1/2,Star Wars fallenorder i Jedi…

Htio sam napisat da nema baš dobrih preporuka koje će te zadovoljit nakon RDR2, ali dosta dobre prijedloge su ljudi tu dali.

Ne znam kaj bi dodao na to. Witcher 3 na većim težinama definitivno.