4mal Da kao na DS-u a, a fora bi bilo da se Portal iskoriti i uz VR2 isto kao neki extended screen u nj.
escoban pravednik Nemam ja problem sa fanatizmom, poprilicno cesto serem po Sonyu kad je to opravdano… I ne nisam ozbiljno mislio da se preselis, nego ti samo pojasnit da nema smisla pljuvat po uredaju koji nije ono sta ti zelis.Od prvog dana je sony bio poprilicno jasan sta je ovaj uredaj cak su ga undersoldali jer nigdi u marketingu nije bilo prikazano da nemoras biti u svojoj kuci da bi ga igra uvik je bio naglasak na “home device”… Sta je po meni cak najveci plus da mozes otic negdi drugo i igrat igre. Ako ces gledat negativne stavke onda se fokusiraj na to da nemos spojit wireless slusalice i sta nisu jos intigrirali cloud i applikacije ala netflix ili spotify… A ne zalit se jer remoteplay neradi na internetu od 2mbts
Rafael A kako je kad imaš više usera na ps5 Npr. Na mom ps5 su 3 usera Svi su primary Mogu li se normalno prebacivati ili je samo za jednog usera? I samo na jednom je ps plus Hoce li raditi multyplayer na drugom useru ako nema pretplate?
Fenix Rafael ps portal samo mirrora PS5, tako da PS+ i sve drugo radi kao i dosad Ali Portal je vezan uz usera, pa se ne možeš lako promijenit na drugog. Moraš se odlogirat, pa opet ručno logirat u drugog
Kikiller Suma sumarum ovoga je da ako si dovoljan autoritet doma i postoji hijerarhija koje se svi ukućani drže,ne treba ti portal.
Genesis Kikiller ima i tu istine…svi nesto pisu, joj ak je zena kuci i hoce gledat TV, ak su djeca kuci i zele gledat tv…najlakse u danasnje doba rijesit barem 2-3 TVa i mir je u kuci 😃
Rafael Pitanje Ako imam igru na blu rayu a ne digitalno Jel moram.ubaviti disc u ps5 da bi igrao na portalu ? I ako imam vise usera Npr brat igra ps5 mogu li ja igrati istovremeno normalno na portalu ili bas mora biti moj account ulogiram na ps5? I gdje se igre sejvaju kad se igra na portalu jer nemam.ps plus na mome accountu?
Brijac Normalno da trebaš ubaciti disk u PS5. S obzirom da se radi o čistom streamanju, samo ti bi trebao moći igrati na Portalu, znači buraz ne bi trebao moći igrati direktno na PS5 u isto vrijeme. Sejvaju se gdje se sejvaju i kad igraš na PS5, nema razlike.
Fenix TITANXIS nema smisla da ti je Portal primarni kontroler pored dualsensea. Ali koristio sam ga tako kad smo igrali u dvoje Kikiller što te muči? Ja sam izdvojio u poseban box upute u svojoj recenziji na portalu
Kikiller Fenix Pa čisto ono prvo postavljanje i kasnije ak ima nekih komplikacija da se izbjegnu… Idem pronać u recenziji što si stavio
Fenix Kikiller jako je jednostavno i ne trebaju ti nikakve upute. U postavkama ps5 omogućiš remote play, na Portalu se ulogirat svojim imenom i lozinkom i to je to Od uputa ćeš pronaći wifi5 na ruteru i da obavezno spojiš konzolu kabelom
Fenix Kikiller za igranje kod kuće nema smisla otvarat portove, jedino ako se planiraš spajat s neke druge mreže. Ja sam kod testiranja na lošijoj ADSL mreži na bakru otvorio portove s DMZ, ali iskustvo (udaljenog igranja) je bilo jednako. Nekome možda nije pa neće biti naodmet. Jesi ga već nabavio?
Kikiller Fenix Poslali su mi mail danas da su ga poslali dostavnoj službi. Već sam maknuo kutije u špajzi i stavio deku na pod, sve spremno!