Da imam Portal sad ne bi morao gledati Kućanice tak da nemojte više pisati kak je bzvz i kak nema smisla.

Brijac ma nije…uzmes TV neki Hisense od 40", stavis u drugu sobu i posaljes zenu tamo 🙂

somethingwrong mislim gleda seriju staru 20 godina h

Ne vidim ja ništa u tome što je serija stara 20 godina, ali kad vidim da su to kućanice…

Genesis ma nije…uzmes TV neki Hisense od 40", stavis u drugu sobu i posaljes zenu tamo 🙂

Djeca su zauzela sve sobe. Vidiš koliko je Portal zapravo praktičan 😆

buz

Pa nisam Hideo da kupim još 200 kvadrata stana jer eto hoću još jedan TV imati

16 dana kasnije

Nakon cca mjesec dana korištenja Portala moje mišljenje o ovom uređaju je dosta pozitivno. Naravno, uređaj ima određenih mana (mikrotrzanja koja su vjerojatno softverske prirode, možda bi bio bolji OLED ekran, bluetooth da ne ovisimo o PS Linku i sl.). No, koristim ga gotovo jednako kao i OLED TV jer mi omogućuje slobodan TV i igranje plejke bilo gdje o stanu. Kao što sam gore napomenuo, imam bakrenu paricu, brzinu neta 20/1, na net je spojeno nekoliko uređaja, gledam TV preko providera itd. No unutar kućne mreže, unatoč sporom internetu (jer Portal očito koristi nešto interneta, ne može se spojiti na ruter ako je skroz offline) radi odlično te ga čak ne usporava opterećenost rutera. Ruter je neki ZyXEL iz A1, nisam niš posebno kupovao.

U početku sam bio skeptičan no sad mogu reći da sam jako zadovoljan. Kad dođe optika, koristit ću ga i van stana no zasada je za po stanu odličan uređaj. Znam da postoje alternative (mob s aplikacijom + kontroler i sl.) no Portral je sigurno najpraktičniji.

Brijac

Uzmem ga preko firme i eto 150 cijene znači poštena cijena 😊

Btw ne kupujem stanove već ih pravim 🫰🫰🫰🫰

Da se i ja oglasim o ovoj temi.

Stvarno ne vidim potrebu za kupnjom Portala, u mojem slučaju naravno, ali mi je jasno da je nekima koristan. Nije da ga ne bih volio imati kad bi mi netko poklonio ili da nekim slučajem dobijem na lotu pa da ne znam kud s parama, ali sigurno ću radije dati lovu za neke druge stvari koje su mi čak i potrebne. Puno mi se ljepše igrati na velikom ekranu, nemam problem da žena gleda tv kad bi se ja igrao iz razloga što uvijek gledamo skupa (imamo sličan ukus) film ili seriju i jako rijetko gledamo uopće tv program (99% iz kreveta sitcome na RTL2 prije spavanja).

Dakle meni osobno ne treba, iako vidim da je dobro napravljena stvar, možda nekad i kupim ali samo zato što volim miris novih stvari 😁

24 dana kasnije

Stigao novi update, koliko vidim puno bolje radi i manje su latencije 😎

2 mjeseci kasnije

Složili mi jučer optiku doma i sad internet leti. No imam problem s Portalom kad sam spojen van kućne mreže. Naime, svakih cca 8-10 sekundi slika zašteka na sekundu. PS5 je spojen kabelom na ruter, na mobu upalim hot spot kao izvor neta za PS Portal te je internet brz i stabilan. U čemu bi mogao biti problem?

Na kućnoj mreži radi OK.

Picek

Ja sam skužio i da mi na kućnoj mreži to nekad zna radit, kao da se veza izgubi na par sekundi. Nije često ali dogodi se…

Picek

Nisam, jednostavno se izgubi signal, pokaže prekrižen internet, al se brzo vrati.

Kikiller Meni se ne pokaže da je izgubljen signal nego jednostavno periodiči na sekundu trzne/blokira, ne znam kak bi to opisao.