ThomasAAnderson doctorfreak Događa se to da je jednoj osobi netko dao nekakvo sredstvo za čišćenje za popiti, zabunom ili namjerno. Znači, jedan je slučaj. Ove gluposti jučer koje su krenule da je bolnica u Rijeci puna ljudi s sprženim jednjacima jer su pili Coca Colu i Romerquelle šire bolesnici po internetu. Ili konkurencija.
wooddiebone Genesis Nisu potvrdili da je došlo do propusta nego su rekli da su svjesni izoliranog slučaja povezanog sa Romerquelle vodom. Kaj nije bilo dosta širenja dezinformacija?
fensisuperstar wooddiebone Kaj nije bilo dosta širenja dezinformacija? 😃 ironično da vam woodie mora ovak nešto reći. Sram vas može biti!!
Miro prayer Samo se ti zajebavaj, sve to sto u porukama dobijes je ziva istina. Ja jednom nisan prosljedija poruku koju je tribalo prosljediti 10 puta i umra san.
wooddiebone fensisuperstar navedi jedan primjer mog širenja krivih informacija, a da nema veze sa zamjenom milijuna i milijarde 🤣
Raziel prayer romquelle mineralna vođa Jebemliga, da se ovaj incident nije desio, nikad ne bi znao da postoji to piće. A volim pića, gazirana ili ne, tu egzotičnu kiselu nikad u životu vidio nisam. 🤔
Zero Romerquelle limunska trava mi je inače vrh. Ponajbolje što se od tih pića može uzeti. Rekao bih da njihovu običnu mineralnu čak češće poslužuju od naše Jamnice po birtijama, ali bit će da je i do marže. Općenito smo došli do situacije da je kod nas skoro sve jeftinije kupovati uvozno u odnosu na domaće.
ThaUrban Zero Romerquelle su rekli da ako žele njihovu limunsku travu da smiju onda samo njih imati (mineralna i obična)
Deadwalker Zabavno mi je gledati koliko komercijalne televizije u rukavicama izvještavaju o jednom od najvećih oglašivačkih klijenata koje imaju.
Fenix Izdvojeno u zasebnu temu jer je aktualno. Ne znam za vas, ali imam neopisivu želju uzet jednu limenku iz automata, gleda me svaki put kad prođem
Zero Fenix Samo požuri dok još nisu povukli sve sumnjive serije.😆 Ovi iz Fortenove su povukli sve od Coca Cole. Evo i vijesti prije toga: Coca-Cola objavila koja pića povlači "Slijedom nedavnih događanja poduzimamo korake kako bismo zaštitili javno zdravlje. Privremeno povlačimo jednu seriju Coca-Cola Original Taste 500ml u plastičnoj ambalaži (PET) s tržišta prema Usmenom rješenju Državnog inspektorata Republike Hrvatske, serija proizvoda Coca-Coca Original Taste, gaziranog bezalkoholnog pića, 500 ml PET proizvedenog 11. listopada 2023. s rokom trajanja do 11. travnja 2024. Iako naša interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, također smo donijeli odluku o privremenom povlačenju dvije ograničene serije Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330ml u staklenoj ambalaži do završetka službene istrage. Riječ je o serijama proizvedenim 27. svibnja 2023. (s rokom trajanja do veljače 2024.) i 22. lipnja 2023. (s rokom trajanja do ožujka 2024.). Nastavljamo surađivati s nadležnim tijelima i poduzimamo konkretne aktivnosti kako bismo zaštitili naše potrošače", objavila je Coca-Cola.
Sterlok Svaki dan si uzmem jednu Colu od pola litre na automatu ..dobro sam prošao. Već drugi dan sam bez Cole i fali užasno…sav sam neki lijevi i bez energije