Vapormax za 160 eura je bagatela, cak i velikih brojeva imaju. Šteta što su ostale samo crne

Majku mu milu vise jeben kad ce ovo govno proci vise. Oci su mi odpale od listanja stranica na netu.

Cybermonday na Vans stranici uz još dodatnih 20% na sve što je već sniženo. Uzeo dvije hoodice, ruksak za snowboarding, kapu i majicu dugih rukava za 115€

@Brijac koliko si inspekcija poslao ovaj crni petak zbog krivih cijena i zajeba sa zalihama?

weky

Zbog krivih cijena niti jednu za sad, poslao sam jedino HG Spotu radi neiskazivanja najniže cijene u zadnjih 30 dana.

Uf bas je crni petak bio

Multivitamini za godinu dana

Kontrolfreak za ps5 ps4 xbox i switch

About you

Nike

Lompadine

Srice uletilo na kladionici 222e

Ja sam si još uzeo duksu i košulju u Galileu, DS Trilogy i Guardians of the Galaxy na disku. U biti super BF jer se ništa previše nije potrošilo. Čekaju se božićne rasprodaje (lol).

bosscorelli

Uzeo neki Sony fotić od 800€ za 59€, naravno otkazali su narudžbu, ali budem ja to dobio. Nažalost bilo je baš sjebano za naručiti i kad sam uspio već su skužili i pobrisali artikl.

Btw. jučer LG G3 83" bio 1300€ preko službene LG stranice. Brzo nestalo, ali navodno su neki uspjeli naručiti.

Je li bilo što (ili će biti) LG Oleda do 42"? Planiram uzeti jedan da mi glumi radni monitor kao Kaiserusu

bosscorelli

Da ti budem iskren u jednoj whatsapp grupi sam i zove se "Lovci na lažne popuste" 😆

Lakše ući u Rotary klub nego tu Whatsapp grupu

Fenix je maknuo istaknutu iznaku s teme.