resident_evil
Ne da postane AC, ali da postane nešto kao Ratchet, onda može.
Milesa sad već volim kao lika skoro kolko i Petera, iz stripova još, ali ove igre i Spider-verse filmovi su ga stvarno napravile jednim full-fledged likom koji vadi Petera iz šablone mladog srednjoškolca i daje mu da prodiše i da uz to vidimo neke priče koje smo vidli u stripovima, a nikad nisu dopile šansu u adaptacijama jer je Spider-man uvijek klinjo.
Tak da smo u stripovima stalno viđali regresiju Petera u taj stadij koji svi poznaju, a od kad je Miles prisutan da privlači taj dio demografije, mi odrasli smo dobili odličan Superior Spider-man arc, Spider-Island arc, Big Time, Life Story…
I zato je meni Miles odličan. Većina pisaca koji ga pišu razumiju njegovu ulogu i ono što privlači nove mlade čitatelje Spider-manu. Nije samo crni token kao jako puno novo-uvedenih race swapova poznatih likova.
Sam Wilson u MCU je na tom tragu, čak i više od svog lika u stripovima, ali očekivati u ovom trenutku od MCU da neće usrat stvar je jednostavno deluzija.
Al na kraju dana, imam figuricu Petera kao Spidermana, i poster, i wallpaper.
i sad sam krenuo pisat kak nemam od od Milesa niš, al imam malu sliku na platnu koju mi je neki crnac grafiter prodao na ulici na Manhattanu. Kao fanu Spider-mana, put u New York je bio jedan od ostvarenih snova.