Pročitaj na portalu
Članak

Prvi val Game Pass naslova za 11. mjesec je strašan

Nakon sjajnog listopada kao jednog od najkvalitetnijih mjeseci od kad postoji Game Pass, ista pozitivna energija pridružit će se i u studenome.

U mjesec dana instalirao putem njega Starfield, Forzu Motorsport, Cities: Skyline 2, Jusant, Lies of P i Warhammer Darktide. Ne budem ni išao zbrajati koliko to sve košta na Steamu.

Deadwalker Ma ja govorim cijelo vrijeme, govorio sam i prije nego sam preso na xbox, sad jos vise kad sam se uvjerio iz prve ruke, game pass je uvjerljivo najjaci servis u gamingu i ne vidim u blizoj buducnosti konkurenciju. Trenutno igram Starfield, BF, Forzu Motorsport, Humankind, AoE… sve redom skinuto s game passa, a na listi cekanja barem 20-30 igara koje me izuzetno zanimaju. I plus tome, konstantno bombardiraju sa odlicnim naslovima koje dolaze na game pass.

Super je game pass ali nije jedonstavno dovoljan…jer nema sony hitove. Treba igrati jedno i drugo.

ThaUrban 10-ak sati u Forzi Motorsport, za Starfield čekam patcheve da poprave perfomanse na Nvidia grafickama, Jusant tek počeo igrati jer je friski naslov, Warhammer čeka da završim Alan Wake 2 i Cyberpunk ekspanziju.