imal popusta za black friday?
Recenzija | Asus ROG Ally Z1 Extreme
https://www.links.hr/hr/igraca-konzola-asus-rog-ally-rc71l-nh022w-bijela-011101071
Na njuškalu nema jeftinije polovne.
prayer Ovo ti je Z1 chip unutra, em je slabiji i em ima lošiju bateriju od Steam Deck koji se može jeftinije nači
To mi govoriš da postoje Rog Ally verzije s boljim čipom pa je ova jeftinija ili samo uspoređuješ sa Steam Deckom?
Ja sam samo link stavio ako koga zanima. Ja osobno ako bi uzimao ovako nešto uzeo bi Steam Deck definitivno.
Na amazonu je ovaj s z1 chipom 399€, to je cak i ok cijena.
- Uređivano
A isti vrag kao i Ally ali je dosta bučniji i ponekad sporiji. Ili Ally Z1 Extreme ili Steam Deck stime da na 15W Steam Deck ima jednako dobre performanse kao Ally, no na drugu ruku Ally možeš potencijalno korisiti kao Switch gdje ga samo ukopčaš u TV pa na tih 45W Max što može izgurati čak i imaš pristojne performanse.
Nakon malo igranja moram priznati da ne bih ovo nikome preporučio. Kombinacija s Windows 11 je UŽASNA. Znači svako malo zapnem na log in screen-u jer retardirani Windows 11 ne dopušta korištenje bez PIN-a pa mi iz nekog razloga bzvz javlja da je došlo do greške i onda moram upisivati lozinku od Windows accounta jer pogodite Windows 11 ne dopušta korištenje bez Windows accounta. Ako ne upišete verifikacijski kod dovoljno brzo ekran se zaključa pa sve morate ispočetka. Osim ovoga, općenito iskustvo s Windowsima nakon jednog Steam Deck-a je katastrofalno i ako razmišljate o ovakvom uređaju definitivno bježite od bilo čega što ima Windowse tj. jednostavno uzmite Steam Deck.
Nije ti ovo ništa novo, radi jako dobro. Ako ti smeta Windows 10 što je potpuno razumljivo, ovo je jako dobra alternativa koja radi skoro pa jednako dobro kao i na Steam Deck. Ja sam se čak debelo premišljao hoću li si OLED uzeti ili ovo pa sam skužio da u 15W modu rade jednako dobro pa sam sa OLED otišao. Da imam taj Ally odmah bi stavio taj Bazzite na njega bez razmišljanja.