prayer pravednik Vidiš to i mene jebe kod tih requirementa. Da li je to 1080p/60 sa DLLS-om i sa Frame Generatorom ili bez? A ono kraljevi su išli staviti od svih postavki jebeni path tracing od svih postavki. Čisto sumnjam da su konzole igdje blizu isporučiti takve postavke bez ovih AI trikova.
Nightyx Došli smo i u te dane kad 1060 više nije ni minimum minimuma, a sve se više filozofira oko kojekakvih grafičkih postavki, kad se sjetim samo dana kada si imao minimum, optimal i recommended…sad je sve gore
Sterlok Sadf je minimum bez RT-a, optimum bez RT-a i recomended bez RT-a, Minimum bez RT-a 60 fpsa uz DLSSFFSR frem generator, itd…pa sve do min, max sa RT_om sa AMFL-om uz dinamičku rezoluciju i na kraju nativno uber master popizditis.
Miro Fico Dosta hrabro🤣🤣🤣🤣 Ja jos razmisljan planira san i ja tuci na 90+ ali posto su recenzije dosta blizu izlaska igra ne ide preko 90 Cekan zadnji dan da vidin kako se koeficient minja🤣🤣🤣
Zero Jučer je bilo 88 negdje u vrijeme koje je gore stavljeno, sad je opet 89. Tražite dukate dok je još vrijeme.😅🤣
Fenix Dajte me podsjetite koja je ocjena bila onda, pa da podijelim dukate. Sad je 87. Isprike, skroz sam zab na ovo
Fenix AbelKOsMos dobar pokušaj @DarkPunisher @Raziel @ThomasAAnderson @danko-b @greyback @weky dobili ste pare