Fenix Embargo za recenzije je u četvrtak 26.10. u 15 sati, a igra izlazi dan poslije. Uzima se prosječna ocjena koja bude 27.10. u 19 sati na Metacriticu. Tko pogodi, natrag dobiva ulog umnožen sa tri. Minimalan ulog je 200 dukata.
Zero Osobno očekujem negdje između 86-90. Prethodnik na Meti ima 83 za X360 i isto toliko za PC, ali ovo mi na prvu djeluje kao nešto što će bolje proći i kod kritike i na tržištu. No da, ne mislim se kladiti, iako mi žao što nisam nešto stavio na Spideyja jer bih dobio. Čuvam dukate.🤣
pravednik Igra bu dobra al će ju pokopat performanse na konzolama i zahtjevi na PC-u. Bacite pogled, za 1080p RTX 4070…
prayer pravednik Vidiš to i mene jebe kod tih requirementa. Da li je to 1080p/60 sa DLLS-om i sa Frame Generatorom ili bez? A ono kraljevi su išli staviti od svih postavki jebeni path tracing od svih postavki. Čisto sumnjam da su konzole igdje blizu isporučiti takve postavke bez ovih AI trikova.
DarkPunisher Rekli su da su posebnu paznju imali za optimaziranje za konzole, makar to danas malo znaci...
Nightyx Došli smo i u te dane kad 1060 više nije ni minimum minimuma, a sve se više filozofira oko kojekakvih grafičkih postavki, kad se sjetim samo dana kada si imao minimum, optimal i recommended…sad je sve gore
Sterlok Sadf je minimum bez RT-a, optimum bez RT-a i recomended bez RT-a, Minimum bez RT-a 60 fpsa uz DLSSFFSR frem generator, itd…pa sve do min, max sa RT_om sa AMFL-om uz dinamičku rezoluciju i na kraju nativno uber master popizditis.
Miro Fico Dosta hrabro🤣🤣🤣🤣 Ja jos razmisljan planira san i ja tuci na 90+ ali posto su recenzije dosta blizu izlaska igra ne ide preko 90 Cekan zadnji dan da vidin kako se koeficient minja🤣🤣🤣
Zero Jučer je bilo 88 negdje u vrijeme koje je gore stavljeno, sad je opet 89. Tražite dukate dok je još vrijeme.😅🤣
Fenix Dajte me podsjetite koja je ocjena bila onda, pa da podijelim dukate. Sad je 87. Isprike, skroz sam zab na ovo
Fenix AbelKOsMos dobar pokušaj @DarkPunisher @Raziel @ThomasAAnderson @danko-b @greyback @weky dobili ste pare