Ja imam prijatelja, nazvat ćemo ga tak jer ga znam već 11 godina i družimo se. Pije kao zadnji alkoholičar, često ujutro ga se može vidjet da rješava peline iza kave, ili par pivi prije ručka. Nedavno smo na cugi bili i ja sam ranije išao doma igrat Witchera jer mi se igralo i nije mi se dalo sjedit. Kasnije sam čuo od drugih kak me tračao da ne razumije kak ja mogu ić doma igrat igrice, a ne sad pit pive u birtiji i da je to šta ja radim izrazito glupo. To je rekao lik koji kad ide iz noćne smjene napije se ko životinja u 8-9 ujutro i ide doma oko podneva.
Ja bi takvog " frenda " odmah odjebo, cim te ogovara okolo.
Kaj se tice teme, gaming je jos uvijek relativno neshvacen i nov pojam, POGOTOVO ovdje na zatupljenom balkanu. Ali jebote, ak je gledanje filmova normala onda bi i gejmanje trebalo biti sasvim " normalno. "
Isto imam frenda koji u zivotu nije dao pare za igru osim za piratske jos tamo u ranoj 2000-oj, i rekao je da nikad ni nebi dao jer bu mi bilo ispod casti, kaj sam rekletira pogled danasnjice.
Al opet, gaming industrija je najaca i najbogatija na svijetu daleko. Zato se valjda kreiraju interaktivni filmovi tipa the Order-a i Japan se prebacuje na mobilni gaming upravo da se komercijalizira " gaming " kao nesto svakodnevno.