Flipper Samo za svaki novi nastavak Broken Sworda. Doduše, za prosli sam i dao jedno €200 jer sam donirao preko Kickstartera za backers special edition s potpisom Rolf Saxona koji daje glas Stobbartu.
ThaUrban Flipper dao jedno €200 jer sam donirao preko Kickstartera za backers special edition s potpisom Rolf Saxona koji daje glas Stobbartu. Ja i dalje kupujem collectore/steelbook izdanja. Na videoigre gledam kao hobi na koji mi nikad neće biti žao dat pare. Naravno ne pre-orderam sve, jer bi morao raditi 4 posla, plus pre-order na PS store-u sam napravio nikad
fensisuperstar boja1964 Jebe mi se za cijenu kada kupujem nešto što volim. nije vezano uz igre ali ovu rečenicu, u točno ovom obliku je rekao jedan moj poznanik nakon što je izvukao malo belog i potom pošmrkao lajnu 😃 Fico Bome nema Bloodborne za PC.
yakuza_stinger Na prvu sam htio zveknut automatski "ne postoje", al kad sam mrvicu razmislio, dao bi samo kad bi se izmislile sljedeće: Chrono Trigger ili Cross 2, al pod uvjetom da ga ne butcheraju Neki novi Deus Ex pod nazivom Insurrection ili tako nešto, smješten od 2072 na dalje
Nightyx Za novi nastavak tony hawks pro skatera ili dobar remake starijih (kao što je bio thps 1+2) i to bez razmisljanja.
ThomasAAnderson Bilo što od Naughty Doga i Rockstara. Dok izdaju novu igru - kupuje se bez obzira na cijenu. Mogu dopisat i From Software, ali bez Armored Core serijala.
ThomasAAnderson ThomasAAnderson Bilo što od Naughty Doga i Rockstara. Dok izdaju novu igru - kupuje se bez obzira na cijenu. Mogu dopisat i From Software, ali bez Armored Core serijala. I Remedy. Definitivno Remedy.