Picek Tuhy prođe godine smo bili do jedno 23h i nakon toga se prešaltali u Mteropolis, koliko se sijećam (a ne sijećam se baš puno toga, pogotovo kasnije).
Fenix To nas je preko 15. Stolovi su nam unutra lijevo od šanka, slično kao i svake godine. Vidimo se sutra od 20h https://maps.app.goo.gl/kPAPHznyrv4SGT9F8 Dolaze: OverhypedG Picek Fenx Torgue Yakuza Zero Fico wooddie buz danko urban torla noćna sandi Davorsky Cyberdyne-7 Foggy Tzereen Tuhy Kauboj
fensisuperstar Šteta ja radim sutra i preksutra 7-15. Tehnički bi stigao tam ali se nebi otrijeznio za doma :-D
foggy Obavio sam sve sta sam planirao, popio par pivi i evo lagano za zg, vidimo se, probam doc pijan bar malo
Picek Baš idem s Interlibera i Infogamera doma na Maksimir ostavit auto i vraćam se opet na isto mjesto. Neda mi se sutra mamuran tražit auto po Novom Zagrebu jer se autom danas neću vraćat (barem ne svojim) 😂
chono wooddiebone moja zena isto, pocelo je sinoc, povracala cijelu noc i tek sad joj je bolje 😔 ne kuzim od cega ni kako
fensisuperstar chono mene boli grlo pljujem šlajm kao da sam prehlađen a nisam. No, nebitno je to! EKIPA LIJEPO SE ZABAVITE!!!!