wooddiebone Nisu poslušali apsolutno ništa od želja igrača. Ajde manji je bar pa ga se može zbuksat negdje da je ružan sam sebi.
Picek Jedina prednost je što je znatno manji pa će zauzeti i manje prostora no fat model mi je puno ljepši. Također, treba pričekati testiranje prvenstveno radi hlađenja da ne bi bilo problema s obzirom da se radi o manjem kućištu i dimenzijama.
Tzereen Da. Ne znam. Iskreno, zgodan je. I uzeo bih digitalni ovaj put da imam. Glavna prednost mi je kaj je veći SSD, ali mi u ovom stanu nikako ne može stajati uspravno, a kupovat dodatni stalak je fakat ciganski, s obzirom da ga je postojeći model imao.
Chaky Tzereen Ma zanemarivo je veci. To ne bih uopce gledao kao neki veliki plus. Ajde da su digli na 2TB bi bilo dobro povecanje.
ikral Ja sam si upiknuo neki 500 GB SSD i spojio ga eksterno, tako da mi ne fali baš mjesta na debelom. Imam instalirano puno više igara nego što igram. Također, šta vele za liquid metal na slimu?
ibor4you Tko misli sad uzimati PS5 bolje neka si kupi ovaj star dok ga još ima na policama, moje mišljenje..