Genesis Brijac pisalo je na ps blogu da je to to od FAT modela, kad se rasproda da ostaje samo ovaj u prodaji…
prayer Naime, novi modeli PS5 dolazit će samo sa stalkom za horizontalno držanje, a ako konzolu želite držati vertikalno, stalak za tu namjenu platit ćete 29,99€. Ovo su malo ciganska posla pogotovo kad se uzme u obzir da je originalni stalak imao mogućnost i vertikalnog i horizontalnog pozicioniranja. Isto tako nikako ne pozdravljam rast cijena konzole nakon ovoliko vremena, ali to je tako kad si vodeći u tom polju pa možeš raditi šta god te volja - prodaja bude pokazala svoje. Na drugu ruku, Slim varijanta bez onog odvratnog tumora od disk drivea izgleda jako lijepo, puno ljepše od original Slim-a!
Zero Zanimljivo što je SSD od 1 TB s obzirom da se prije govorilo da zbog dizajnerskog rješenja i načina na koji memorija funkcionira s 12 kanalskim kontrolerom jedini pravi upgrade može biti da duplaju memoriju. Cijenu ne bih ni komentirao (ovo za stalak isto), al ajde, barem će trošiti manje struje pa…što je valjda plus za nove kupce? Ono, sve u svemu opet ciganluk Sonyja, ali nije da nismo navikli.🤣
Fenix Zero vjerojatno su to s laneovima kompletno promijenili i našli su neko slično rješenje za takav bandwidth
Sterlok Izgleda odlično i ima odličnu cijenu, hardver je odličan i ovo odličan kupovina. Problem je kaj nema Microsoft igre.
Garrus_V Uf mislio sam da ruznije od originalnog PS5 ne ide, carobnjaci u Sonyju su opet sami sebe nadmasili. Sto se tice cijene je razumljivo ako se uzme u obzir datum izlaska. Mislim da ovako mogu postotno veci popust za BF dati. Jel ciganski? Naravno da je.
Zero Fenix Vjerojatno. Ili su jednostavno otpisali custom dizajn u korist brute brzine nekog PCI 4.0 diska (cilj je ionako 5,5 GB/s), što bi zapravo bilo u neku ruku i smiješno. Ništa, čekamo DF analizu po običaju.
mirkunjaaa Ovi put se stvarno triba kritizirat Sony! Izgled bezveze totalno, ovo sa diskom izgleda katastrofa. Pored svega, naprave ovu nakaradu bezobličnu i onda ti još prodaju stalak. Majke mi trikovi ko sa pazara u Benkovcu 🤮🤮
Raziel a ako konzolu želite držati vertikalno, stalak za tu namjenu platit ćete 29,99 € Treba provjeriti da nije Apple otkupio Sony kojim slučajem. Ciganluk popriličan.