Brijac A vidiš pada popularnost Fortnite-a.
Da osjeti se, daleko više botova je sada in game…meni to zapravo i odgovara…jer se nerijetko dešavalo da sam prvi susret s pravim igračem imao u prvoj minuti igranja i to je onak dosta faktor sreće tko će koga prvi vidjet i dal si uspio skupit koji weapon i armor. Zadnjih nekoliko sezona su mi očaj, novi likovi užas, maknuli su skupljanje coinova bez naplate…i konstantno neki superheroji…i future ideje..kao imaju ideje a zapravo je sve već isfurano i dosadno.
Po meni su se trebali držati prvih par sezona..kad je sve bilo daleko jednostavnije i prirodnije..
Al opet treba imat na umu koliko je već godina igra vani…teško je održati na visokoj razini bilo koju igru takav niz godina.
Brijac Ma ne znam kad ja vidim te animacije, izgled environmenta i likova.. ne mogu
Kažem ti i ja sam bio tog mišljenja…i jednog dana mi je bilo dosadno…i dao priliku…oduševio se..
Ima ono nešto drugčije u njihovim igrama što mi se sviđa…isto ko i kad večinom vremena gledaš američke filmove…pa daš priliku grčkom filmu…i oduševiš se…nekako je drukčiji…čudniji..ali ti je zapravo bio super.
Mene osobno jako ali jako odbijaju turn based igre…ali ima fakat jako dobrih naslova..koje vrijedi odigrat ako nemaš ništa u backlogu za odigrat.
Ali opet to je stvar pojedinca..na koji način bude trošio svoje slobodno vrijeme.
Brijac Ma mogu ja odigrati tučnjave, ali ih ne mogu smisliti zbog toga što im je svaka igra ista, malo ju grafički uljepšaju i prodaju pod isto, a da ne govorim o prodavanju dodatnih likove koje smo prije mogu igranjem otključati.
Ma kužim te. Ja sam zavolio mk kad sam probao X. 11 mi je bio zanimljiv radi storija…i kad su još dodali likove poput jokera i terminatora to je bilo to.
Naravno, ako nisi baš hardcore fan treba pričekat..jer uvijek izađe complete edition za kikiriki.
Više mi se gadi npr tekken, gdje mi je priča odron..efekti bezveze..doslovno mi naprama mk ništa ne odgovara.