Inspiriran Unchartedom i Tomb Raiderom, odlučio sam i ja otkrivati razna davno izgubljena arheološka blaga, prvo nalazište u mojoj novoj avanturi je bio obiteljski podrum u kojem sam otkrio davno izgubljena blaga koja nam mogu pomoći u današnjoj borbi s rekordnim vrućinama!
Prvi ventilator za kućište je ovaj Gigabyte s LED lampicama, da osvjetli put kad god se sve činilo beznadno. Imam ih 3 sveukupno, evo kako sva tri izgledaju.
Zatim je na redu SilentBlade ventilator za kućište od GlacialTecha, koliko tih? Tko zna!
Slijedi stock CPU cooler od AMD Phenom II, s neotvorenom zaštitnom plastikom na samom dnu gdje se montira na CPU. AM3 socket.
Ovaj CPU cooler od GlacialTecha je Silent Breeze 462 II, s 370 socketom.
Ova mrcina je Arctic Cooling Freezer 64 Pro, prema drevnim spisima, ovaj CPU cooler može na AM3, AM2+, AM2, 754, 939, 940 sockete, naši pretci su stvarno bili forward thinking!
Pomoću ovog uređaja, moguće je ponovno doživjeti stare kulturno bitne trenutke naših predaka (poput Enye, Croatia Records Retromanije, Jacques Houdek, Bijelo Dugme i šta god sam još uspio nać na polici u arhivima) otisnutih na nečemu šta su nekoć zvali "CD"
I na kraju, najveći pronalazak datiran iz antičke 2007. godine, TV kartica s kojom je moguće da pojedinac gleda tv kanale na kompu! Pokažite HRT-u tko je tu faca koja ne mora plaćat pristojbu za televizor! (NAPOMENA: Radi legalnosti, prijašnja izjava u vezi Hrvatske Radio Televizije je šala.)
Svi navedeni artikli se prodaju zajedno u kompletu. Osim TV kartice, artikli nemaju originalno kućište, nalaze se u kutijama od drugih proizvođača iste vrste proizvoda.
CIJENA: 20€
Primopredaja: Rijeka
Moguće je slanje putem Tiska (kupac plaća cijenu pošiljke)