Nemam pojma koliko košta ali znam da sam dobio čarape i tipkovnicu za 20€. Ja sretan
Temu web trgovina
prayer Ma joj jasno…nisam mislio ništa loše..želio sam ti samo reći da npr neki artikl koji ti je danas 5e…ti vrlo lako može sutra biti 2e.
Za aliexpress ima super aplikacija mislim da se zove alihelper gdje ti za željeni artikl pogleda da li ima jeftiniji seller…i kako se cijena mijenjala kroz određeni period…pa otprilike znaš koliko realno plačaš.
Mada ono…teško je kineze prevarit…oni zarađaju kako god pogledaš.
Na onoj nekoj njihovoj stranici piše "out for delivery" pa onda "special delivery agreement". Što im to znači?
Došlo sve prije par dana, ali tek sam danas stigao otvoriti. Sve je kako piše, iako sam ja zabunom valjda kupio remen za Apple Watch krive veličine. No sve ostalo štima. Kutija u kojoj je došlo sve izgleda kao da su prije u njoj koku švercali
Evo moj feeback, prije cca tjedan i pol, naručio sam 4 artikla, čisto da isprobam stranicu i da vidim hoce li biti nekih dodatnih troškova ili problema, no na moje iznenađenje, nakon tih tek tjedan i pol, nazove me čiko iz overseasa da imam dostavu, pogodite, dostava je sa stranice Temu, artikli uredno zapakirani, svi na jednom mjestu i bez ikakvih dodatnih naplata….jel to slučajno ispalo tako ili ne, ali stiglo je ekstremno brzo, točno ono što sam naručio i uredno zapakirano. Thumbs up!
- Uređivano
Navodno za nove korisnike oko 8€ mehanička tipkovnica: https://share.temu.com/QB9Ni8z9WoA
Treba otići na ovaj link na mobu na kojem nije već nije korišten temu, registrirat se itd, ubacit u košaricu i unijet ovaj kod: tad10426
Ako vam kaže da je 10€ minimalan iznos odete na podršku i tražite da vam skinu limit.
Brijac A ne nije Novi korisnik prvi post
Ovakve eskapade zaslužuju permu instant
Tko želi klikat, klikat će. Moja žena, recimo. Bolje se potrudila neko Bricov kolega s Mall hr
Nebitno bio muški, ženski ili vanzemaljski forum. Stavila si svoj affiliate link kao poveznicu da zaradiš pare na tuđim klikovima. Ljudi nisu rođeni jučer, da si fino napisala ovo je moj affiliate link i da ću dobiti par centi ako kliknete na moj profil nitko nebi riječ zucnuo, ovako je sve odrađeno u bad faith i takve pizdarije ti nitko neće gutati bez obzira na spol ili platformu.
snupi Inače kaj igraš zadnje vrijeme? Ja igram d4 s novim brutalnim dmg whirlwind buildom.
doctorfreak ej, pa malo sam u gužvi zbog prvog posla nakon škole, još se ufuravam, ali kad imam vremena i kad se uspjevam ubacit sestri na plejku igram hitman
Ah, možda ali bila je jako dobra prilika, još su nas pola godine pred kraj došli nekoliko puta vrbovati i nuditi sve i svašta samo da prihvatimo, a nije loše jedino što sam stalno zauzeta jer sam još nova pa moram i ućiti još puno toga. Ma bude to dobro.
Da se s botova vratimo na temu. Nekako sam nasjeo i kliknuo da mi šalje promo newslettere u nadi da će slati popuste. Dnevno po 4-5 mailova šalje toliko da bi trebalo kondom navuć na mobitel, besramni spam na najjače
Ne znam jeste skužili price adjustment opciju. Ako se proizvodu u narednih 30 dana smanji cijena, kliknete i vrate vam razliku