Pročitaj na portalu
Članak

Odlazi šef PlayStationa Jim Ryan

Kraj jedne ere za PlayStation. Jim Ryan, predsjednik i izvršni direktor Sony Interactive Entertainment divizije, najavio je svoj odlazak iz kompanije.

Dolazi im Phil Spencer ili Major Nelson sad. A sve kao priprema terena za asimilaciju PlayStationa u okrilje Microsofta.

Tzereen

Ovo je nesto najbolje sto san cuo od Sonya duze vrime, najocekivaniji dogadaj dogodine.

Sad konacno mogu pregaziti sve izjave iz proslosti i okrenuti se u potpunosti live serviceu i takvim igrama.

Ja bi onog Butlera, ili kak se zvao. Genijalne reklame su tad imali. Glumac koji je glumio da je šef.

Morao sam 3 puta provjeriti da nije prvi april danas. 👀

Jadan Jim niko ga nevoli , a lik je izdominira u svom mandatu…

Samo se nadam da ce biti bolja komunikacija i otvoreniji roadmap sa novim glavnim

Effective April 1, 2024, Hiroki Totoki will be appointed Interim CEO of SIE while he continues his current role at Sony Group Corporation.

escoban Nisam sad gledao financijska izvješća ali znam da sam u više navrata čitao da je do sada zgrnuo najviše love od svih.

Tako da možemo mi njega mrziti odnosno ne voljeti ali lik je uspio raditi odlično ono što je mu je bio posao.

Na žalost kapitalizam je takav.

Flipper

Mislim da će na kraju cijeli Sony završiti na battle pass-u, 😆

Hiroki Totoki je baš dobro ime za gazdu Sonya. Iako bi bolji bio Sonny Chiba from Sony.

Tzereen Misliš Sonny Jim? Ionako ćemo ga samo ispravljati jer mi znamo najbolje, pa da barem ima prikladno ime. U Nintendu imaju Bowsera za Ameriku, znači može se kad se hoće i tjt.

Sasvim oke lik.

Fala kurcu da i ovaj diletant ide.

Sad kapo Di Sinek Plejko bude Neil Druckmann.