Fenix a što su onda Fortnite, Apex, Warzone, Dead by Daylight i drugi?
Live service igre koje ne igram i ne mislim ih igrati jer mislim da su loše igre i promoviraju loše stvari u industriji.
Nisam neki patnik čistunac, ionako nemam više ni volje ni vremena igrati ko prije i jako mi je lako izbaciti takav ogroman segment igara iz života bez da dvaput razmislim jel mi uopće žao.
Fenix Ti si opet propustio pročitati nešto s razumjevanjem.
Nije istina nego sam pročitao samo naslov. 😉
Heat Woodie u live service ubacuje igre poput Assassin's Creed Valhalle
Ne striktno, ali AC je savršen primjer kako live service loše utječe na SP segment gdje se takve kretenske i besmislene prakse preljevaju na igre koje ih ni u najluđem snu ne bi trebale imati i to na kraju rezultira igrom koja ne zadovoljava u nijednom jedinom segmentu.
Pisanje je očajno zato jer se industrija okitila "piscima" zumerima koji nisu čuli za višedimenzionalne likove koji nisu karikature, a plot ako nije preslika problema iz stvarnog svijeta onda ih ne zanima.
Content je očajan i pretjeran zato jer imaju sisteme za lako i brzo štancanje, ali manjak talenta da ga naprave zanimljivim.
Pacing je posvuda jer sve pršti od Heinz Live Service umaka kojim su natopili sve od enginea do dizajna UIa.
Igre su postale prelagane da slučajno netko ne bi odustao od igranja.
Nagrade za uloženi trud su nestale, a nagrade za uloženo vrijeme je ponuda time skipova za pravu lovu.
Nije to sam AC. To sve ili pojedini elementi se vide u masu igara.
Stavljam si uvijet od sad. Igram isključivo igre u kojima se vidi da je developer zahvalan što ju igram i u kojima kad zavirim dublje, zainteresiram se i kažem "idem baš probat ovo" zapravo vidim da je netko tamo nešto stavio i razmislio kako ljudi igraju igre, a ne igre u kojima moje uloženo vrijeme nagrade razočaranjem i sjajnom novom stvari iza paywalla.